21 år och butikschef
Denis Manasiev Vukotic driver Teknikmagasinet mot nya framgångar!
Den romantiskt röda kulör som breder ut sig över restaurangen skapar tillsammans med levande ljus och en extraordinär service en magisk och harmonisk miljö som gör det svårt att inte slappna av. Maten som serveras bidrar ytterligare till känslan av total närvaro med alla sinnen. Enligt Marie Malmqvist, som drivit verksamheten i tolv år, är En Liten Röd kanske främst känd för sin läckra fondue. Såväl små som stora sällskap gillar den omtalade buljong- eller rödvinsfondue som serveras med en rejäl bit oxfilé och färska tillbehör – givetvis med ett glas rött om så önskas.
På menyn står också rätter med en liten twist. Här kan man exempelvis njuta av balsamicoglaserat grillspett med tzatziki, renytterfilé med svartvinbärssky och smörstekta trattkantareller samt jämtländsk fjällröding med gräslökssås. Vegetarianer åsidosätts inte, utan kan ta del av restaurangens egna vegetariska biffar med svampsås & klyftpotatis.
Om du föredrar hög musik och tjo och tjim är En Liten Röd fel ställe.
– Hit går man för att äta i lugn och ro och kunna umgås med sitt sällskap, säger Marie Malmqvist som började på Restaurang En Liten Röd redan år 1982.
Sponsrade artiklar
Artiklar publicerade på webbplatsen som inte är märkta redaktionellt är betalda samarbeten.