EM_stallkompaniet_01EM_stallkompaniet_04EM_stallkompaniet_02EM_stallkompaniet_05EM_stallkompaniet_03

Stall med hög kvalitet och trygghet

Stallkompaniet har inte bara ett brett och flexibelt sortiment med kvalitativa och noga utvalda produkter. Här finns också Sveriges största utomhusutställning.

För den som är ute efter en stallbyggnad bestående av flexibla och kvalitativa produkter har kommit helt rätt när de besöker Stallkompaniet. Företaget köper in sina produkter från den franska tillverkaren Cheval Liberté, som är det största fabrikatet i Europa på stall och stallinredning.


– De har trevliga produkter och vi upptäckte deras märke och sortiment när vi själva skulle bygga ett stall och letade saker till både det och ladan. Denna tillverkare har det allra mesta när det kommer till att renovera en gård, säger delägaren Andreas Casselbrandt. 
”Stallkompaniet köper in sina produkter från den franska tillverkaren Cheval Liberté, som är det största fabrikatet i Europa på stall och stallinredning”
Idag har Stallkompaniet varit verksamma i åtta år och har Sveriges största utomhusutställning, som bland annat rymmer stall, uteboxar och ätstationer. Utställningen som har generösa öppettider är också öppet under helgerna och besöks av kunder från hela södra och även mellersta Sverige. 


– Vi har mycket besök här, vilket är väldigt kul och vi har också en webbshop som är väldigt välbesökt. 


Flexibla stall 

Stallen som består av väggsektioner är oerhört flexibla, vilket gör att kunderna kan utforma en modell som passar just för dem. 


– Vissa modeller har fönster, galler eller dörrar och de kan byggas ihop efter önskemål. Man kan variera storleken efter det utrymme man har, sätta in boxar eller rum i olika storlek och till exempel ha lösdrift och stall i samma byggnad. Stallen som säljs är kallstall, något som enligt Andreas blir allt vanligare. 


– Tidigare byggdes stall som snarare var anpassad för människor än för hästar. Hästarna mår bra av kallstall, eftersom dessa följer utomhustemperaturen.


Till stallen finns olika takalternativ, både isolerade och oisolerade, vilket innebär skillnader i temperatur under både vår och sommar men även skiljer sig åt rent estetiskt. Alla byggnader som säljs är godkända av Jordbruksverket och Länsstyrelsen, när det gäller mått och dimensioner. 


Från väderskydd till utebox 

Hos Stallkompaniet kan kunderna också köpa väderskydd som består av en enkel byggsats, som har en smidig montering. Väderskyddet är en liten byggnad utan dörr och med en sida öppen där hästen kan söka skydd för väder och vind. Uteboxarna som säljs är utformade på samma sätt som väderskydden men har boxfronter fram som gör att man kan stänga till. 


– Det är möjligt att bygga om vårt väderskydd Comfort till Utebox Komfort. Ett väderskydd med portar är väldigt användbart, då det också kan användas som förråd. 
Både stall, uteboxar och väderskydd består av sibirisk furu som är impregnerad med vegetabiliska oljor och har 25 års garanti. Inomhusinredningen är inte impregnerad, utan kan laseras eller oljas av kunderna själva och finns  i olika alternativ, som regnskogsträ, ek eller miljöcertifierad plast. 


Trots den höga kvaliteten som deras produkter håller, är de också prisvärda och levererar alltid det som utlovats på ett tryggt sätt.  När en ny kund vänder sig till företaget går de först igenom beställningen noggrant innan de påbörjar produktionen. 


– När vi är överens om ritningarna får kunden en orderbekräftelse och därefter börjar vi att producera. När kunden sedan fått sina varor får de en faktura så vi har inga förskottsbetalningar, avslutar Andreas. 

Läs mer...

2021-04-22

EM_Bygg & Akustikservice_01

Bred yrkeskompetens under ett och samma tak

Artikel Bygg & Akustikservice AB har en imponerande mix av anställda inom olika hantverksgrupper som besitter stor yrkeskompetens. Med lång erfarenhet och mycket kunskap erbjuder de sina kunder totalentreprenad...
EM_Mjd Renovera04

Specialister på totalrenoveringar

Artikel Med stor kunskap och med kunden i fokus utför Renovera Byggservice i Uppsala renoveringsuppdrag åt försäkringsbolag och privatpersoner. Här utför de varje uppdrag med stor noggrannhet och kvalitet.
  • Stallkompaniet
  • Tel: 0708–50 05 90
  • Adress: Bläsinge 4916, 264 94 Klippan
  Holknekt_webb3

  Per Holknekt

  Från brädan till scenen

  EM_mercedes.murat_04

  Mercedes Murat

  Konstnären som balanserar känslofylld konst med hårt fysiskt arbete.

  EM_andrea_brandstrom_01

  Andréa Brändström

  Vinnare av Hela Sverige Bakar 2017.

  Arkiv

  © 2021, Enterprise Magazine