www.enterprisemagazine.se - www.jemfix.se - 25-02-2021_2

Vad för utemöbler passar din uteplats?

Om du vill ha en bra uteplats att kunna sitta på, så är det ett måste att även skaffa bra utemöbler. Idag finns det grymt många olika sorters trädgårdsmöbler att välja mellan. Det är allt från stora lounge grupper för den stora altanen till små caféset som passar på en mindre balkong. Valet av utemöbler bör baseras på hur stor uteplats du har. Det är dumt att ha allt för stora möbler på en balkong och allt för små på altanen eller terrassen. Utemöbler är inte bara stolar och bord utan det kan även omfatta solstolar, trädgårdsbänkar och paviljonger. Köp bra utemöbler som du känner passar dig, dina behov och din uteplats. Om du har en stor trädgård kan du ha flera olika områden med utemöbler. Dels snygga stolar och bord för altanen, dels kan du sätta upp en paviljong på gräsmattan och möblera i denna. Därtill skapa en grillplats med bra möbler att sitta och äta vid.


Satsa på snygga trädgårdsmöbler

Idag finns det många möjligheter att skapa en bra uteplats med snygga trädgårdsmöbler. De kommer i många olika modeller, storlekar och material. Det finns utemöbler i plast, som är tåliga och kan vara ett bra alternativ för dig som inte vill underhålla dem. Trämöbler är snygga och rejäla, men krävs att du oljar in för att de ska hålla sig snygga. Ett annat material som är populärt annars är konstrotting. Satsa även på mjuka, snygga och bekväma dynor att sitta på. Det oavsett om det är stolar eller en utesoffa. Det kan vara en bra idé att även ha en dynbox att lägga dynorna i då de inte används. Sätt även upp någon form av solskydd på din uteplats. Det kan vara ett parasoll, en markis eller ett solsegel. Med rätt sorts utemöbler och bra tillbehör kan du få en bra uteplats!Läs mer...

2021-02-26

EM_Elkompaniet_01

Erfaren elfirma på frammarsch

Artikel Med stor kunskap och lång erfarenhet utför Elkompaniet olika slags installationer med hög kundservice och smidighet. Hos dem finns det alltid en vilja att hjälpa kunderna till den bästa lösningen.
EM_Ho¨glandets Markis & Persienn_01

Höj inomhuskomforten med specialanpassade solskydd

Artikel Höglandets Markis & Persienn har inte bara ett brett utbud av solskydd för både in- och utsida, de kan också utforma skräddarsydda lösningar. Solskydden de erbjuder är dessutom både snygga samt hållbara...
_webb_BI1

Caia cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics.

EM_andrea_brandstrom_01

Andréa Brändström

Vinnare av Hela Sverige Bakar 2017.

Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

Arkiv