EM_Bygg & snickeri Kristianstad_03

Växande snickeriföretag med många kunskaper

Bygg & Snickeri Kristianstad AB är en snickerifirma på frammarsch. Med en personlig känsla värnar de om sina kunder, där god kommunikation och tydlighet alltid står i fokus.

Trots sin unga ålder har Mathias Larsson lång erfarenhet av branschen, redan som femtonåring började han praktisera och jobba jämsides med studierna, då hans kusin drev en egen byggfirma.


- Skapandet är något jag brinner för, att kunna bygga upp någonting från ingenting eller att utföra en renovering som verkligen förändrar uttrycket. 


 Detta inspirerade Mathias till att starta eget. Nu har han drivit företaget Bygg & Snickeri Kristianstad AB under 3 års tid.
Bekväma helhetslösningar 

Företagets tjänster är breda, då de kan utföra allt ifrån renoveringar av gamla hus och torp till nyproduktioner av olika slag.


– Vi är väldigt breda och försöker också inrikta oss på de flesta specialiteter.


Mathias vurmar också lite extra för finsnickerier och tar gärna på sig sådana uppdrag. Idag består företagets uppdrag till stor del av att sköta fastigheter på ett stort gods.


– Jag har varit här under tio år, så jag känner väl till området och har byggt upp bra relationer med vd och ägare. På godset arbetar fyra olika företag idag, där Mathias företag står som huvudentreprenör.


Bygg & Snickeri erbjuder även helhetslösningar till sina kunder, då företaget tar huvudansvaret för ett projekt och sköter kontakten med alla hantverkare.

 Söker snickare att anställa 

Under hösten 2020 valde Mathias att anställa och planerna finns på att växa ytterligare.


– Idag har vi i stort sett fullt upp med att sköta godset, därför söker vi nu ytterligare snickare att anställa.


Inom företaget där Mathias och hans svåger idag jobbar råder en personlig känsla, något som han tycker är oerhört viktigt.


– Jag vill att det ska vara kul att komma till jobbet. Man ska trivas här och känna att man är viktigt för firman.


För Mathias är det oerhört viktigt att alltid vara noggrann och sätta kunden i fokus, en målbild han har haft ända sedan han startade företaget.


– Jag tycker att det är viktigt att möta kunderna, lyssna på deras önskemål men ändå kunna ge dem tips och råd. Vi skulle aldrig kunna lämna ifrån oss ett jobb som vi inte är nöjda med. En återkommande kund är det bästa betyget.
Samarbete med husleverantörer 

I alla uppdrag som Mathias och hans anställde utför, ser de till att involvera kunden.


– Vi är noga med att hela tiden informera kunden, både vad vi gör och om det sker någon förändring. Det är jätteviktigt eftersom de inte är insatta på samma sätt som vi är och det är något som vi fått mycket beröm för.


Inom några år ser Mathias att företaget vuxit på flera plan, både genom fler anställda och samarbeten.

Läs mer...

2021-06-08

EM_It-total_01

Cyberattacker är de kriminellas nya krig

Artikel Då ett Miamibaserat mjukvaruföretag utsattes för en hackerattack av cyberkriminella i juli i år, var det många som tvingades få upp ögonen för verkligheten. Ransomware-attacker där företag utpressas på...
EM_ABP entreprenad_02

Markentreprenör med sinne för detaljer

Artikel Att anlägga en trädgård, göra en garageuppfart eller allmänt snygga till sin tomt gör inte bara sitt till för trivseln, det höjer många gånger också värdet på en fastighet. – I de flesta fall får man...
  • BYGG & SNICKERI KRISTANSTAD AB
  • Tel | 0734-16 61 95
  • Adress | Yngsjövägen 436, 296 92 Yngsjö
_webb_BI1

CAIA Cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: CAIA Cosmetics.

EM_hege-blaecker_08

Hege Bläcker

Bilfantast, influencer och en av Lidköpings mest framgångsrika företagare.

EM_peter-svensson_05

Fotar världens kändisar

Fotografen och regissören Peter Svenson har en lång meritlista och är ett sant bevis på att om man tror på sig själv och sina drömmar kan man nå hur långt som helst.

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine