Dela artikel

VVS-företag med servicekänsla

Söderbloms Rör i Gävle är ett auktoriserat VVS-företag med utbildade och kunniga medarbetare. Företaget utför det mesta inom värme, ventilation och sanitet, såsom värmepumpar, entreprenad och service.

För tre år sedan valde Mattias Söderblom att lämna sitt jobb som arbetsledare och satsade i stället på att starta sitt eget VVS-företag, Söderbloms Rör. Företaget har sedan dess vuxit i rasande fart och har i dagsläget nio anställda. Söderbloms Rör utgår från Gävle, men utför arbeten i bland annat Stockholm, Borlänge och Hudiksvall. I Hudiksvall har de bland annat varit med i byggandet av en Max-restaurang.
  Söderbloms Rör arbetar mot fastighetsföretag som Gavlegårdarna och Riksbyggen, mot bostadsrättsföreningar, byggföretag och privatpersoner. Företaget är auktoriserat inom Säker vatten, vilket garanterar att företaget arbetar efter gällande branschregler, något som många försäkringsbolag, kommuner och övriga beställare i dag kräver. Mattias och samtliga av hans anställda är utbildade VVS-montörer och har gått utbildning via Säker vatten. Företaget utför värmepumpsinstallationer och erbjuder energibesparingskalkyler samt lämnar kostnadsfritt offerter.

– Vi gör även småentreprenader och olika typer av servicearbeten som underhåll och reparationer, berättar Mattias Söderblom.
  Söderbloms Rör är med både vid nybyggnationer och vid renoveringar av badrum och vid återställning av vattenskador. Mattias förklarar att han är noggrann med att han och hans anställda ska sätta kunden först, och ställa upp i vått som torrt.
  – Vi vill verkligen ge kunderna bra service och försöker tillmötesgå dem i deras villkor. Vi är noggranna med kommunikationen och kan oftast vara snabbt på plats. Vi lämnar också rena och snygga arbetsplatser efter oss, avslutar Mattias Söderblom.

2015-03-05