204114_01

Behandlingar för skönhet och hälsa

På U-Zone kan kunderna ta del av en mängd olika behandlingar, både inom skönhet och hälsa. Här utför de kvalitativa behandlingar där kunden alltid står i fokus. – Kunderna ska känna sig som hemma här och alla är välkomna hit, Karolina Nordling.

På U-Zone finns något för alla. Den drygt 150 kvadratmeter stora lokalen erbjuder så många olika slags tjänster och behandlingar att den som vill kan stanna en hel dag. Här finns medicinsk fotvård, massage, hudterapeuter, fransstylister, frisörer, nagelteknologer samt en sjuksköterska och alla som jobbar på salongen har utbildning.

Karolina Nordling som är grundare till företaget har alltid haft visionen om att driva eget. Hon utbildade sig till hudterapeut 2001 och har därefter förkovrat sig med en rad olika utbildningar. Efter utbildningen jobbade hon som anställd på ett spa och hyrde därefter in sig på en salong innan hon öppnade i den lokal som verksamheten idag ligger beläget i.

 – När vi öppnade var det bara jag och en frisör här och sedan har det bara vuxit, både med anställda och andra företagare som hyr in sig.

På salongen håller de också i utbildningar inom flera, olika områden som lash- och browlift, fransförlängning, hennabryn, microblading, permanent makeup, spraytan och intimvax.Kunderna som kommer är i ett brett spann av åldrar och både män och kvinnor. Här finns verkligen något för alla.

 – Vi har alltifrån unga människor till 90-åringar i och med att vi har ett så brett utbud. Det är inte sällan som vi får in en kund som testar en grej och sedan vill testa en annan. Ibland är de här en halv eller hel dag och går mellan rummen.  Det är kul att det kommer så pass många män också som tar del av fotvård, vaxning och hudvårdsbehandlingar.

Karolina förklarar att behandlingarna inte bara syftar till skönhet, utan handlar också om välmående, att få kunderna att må bättre, det kan även speglas på deras hy och det känns bra att kunna hjälpa dem.
Under normala omständigheter, när coronapandemin inte härjar, har U-Zone även event på salongen.

Karolina berättar att när pandemin började, märkte de att framförallt lite äldre kunder inte kom till salongen i samma utsträckning men att det idag har de nästan återgått till det normala.

 – Jag tror att alla skönhetssalonger försöker göra det yttersta för att folk ska våga komma till dem.

Som hudterapeut har man alltid bra hygienrutiner. Vi tvättar och spritar hela tiden.

Karolina brinner verkligen för branschen och sin verksamhet. Just nu håller hon på att bredda utbudet av utbildningar för att kunna erbjuda mer.

 – Jag vill hela tiden uppnå nya mål. Att få utvecklas är det som driver mig. Jag startade salongen  2006 och har inte haft måndagsångest en endaste gång.

Under åren har salongen fått många nöjda kunder, som känner av den härliga energin som råder.

 – Kunderna gillar vår personal. Här kommer alla överens och det finns inga intriger och jag tror att kunderna känner det. Vi är glada och här finns en härlig energi som gör att kunderna känner sig bekväma, avslutar Karolina.


Läs mer...

2020-09-18 14:30

Boka behandlingar
205029_4

Kunniga hantverkare med fokus på betong

Artikel Med en minst sagt gedigen erfarenhet och stor kunskap utför AdelBengt AB uppdrag inom betong, armering och montering av väggar. På kort tid har de blivit en omtyckt aktör på marknaden som anlitas av många...
204046_1

Hur väl känner du din kund?

Artikel För att öka bolagets intäkter vill företag ofta nå ut till nya, och fler, kunder. Men det är sällan den monetära effekten motsvarar de investeringar man då måste göra. Vad händer om företaget istället...
  • U-ZONE
  • Tel | 08-604 01 60
  • Lysviksgatan 22, 123 42 Farsta
6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

Cecilia5

Cecilias Hed Malmström

Sveriges första kvinna på sydpolen.

_Jimmy1

Jimmy Schönning

Njutbart hemma!

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine