193088 NPS1193088 NPS2193088 NPS3193088_LOGGA1

NajsPeople rekryterar toppkandidater

Bra kandidater inom Sales och Office är hårdvaluta idag och Stockholm är en av de tuffaste marknaderna. NajsPeople är rekryteringsspecialisterna som är nischade inom områdena Sales samt Office professionals. NajsPeople sätter en ära i att alltid hitta de bästa kandidaterna till rätt position.

       – Vi kan vår specialisering, säger Petra Bruna, grundare, partner och rekryterare på NajsPeople Sweden AB. Jag och min partner Lotta Kantsjö har tillsammans över 20 års erfarenhet av sälj och rekrytering från såväl junior position till chef och specialist, i alltifrån mindre bolag i smala branscher till stora välrenommerade bolag. 


Petra och Lotta har en tidigare historik som arbetskamrater och kompletterar varandra i sitt partnerskap. En önskan att arbeta nära uppdragsgivaren, flexibelt och specialiserat inom respektive område de har spetskompetens inom, gjorde att de idag driver NajsPeople tillsammans. Firmanamnet har en symbolik som säger en hel del om dem själva. 

        – Vi ville skapa en speciell känsla genom bolagsnamnet, säger Petra. Något lite udda men med en trevlig attityd. Det ska vara ”najs” att samarbeta med oss helt enkelt!


        – ”Najs” är ett ord som Petra ofta använder, säger Lotta. Hon beskriver gärna händelser eller människor som ”najs”. Det är inte rakt igenom enkelt att hitta ett gångbart företagsnamn idag, men vi känner att vi har valt rätt. 


NajsPeople är rekryteringsföretaget som Petra startade och som från början var nischat inom att rekrytera sälj och säljledning. Idag kompletterar Lotta bolaget med sin nisch inom Office professionals, det vill säga chef- och specialistrekrytering. NajsPeople hjälper bolag i olika branscher och oavsett storlek på uppdrag.  

         – Vi blir en partner till våra uppdragsgivare. Samarbetet börjar med en behovsanalys där vi lär känna företaget, organisationen, företagskulturen, samt förstår arbetsuppgifterna och vilken profil som söks. Oavsett om det ska tillsättas en enskild position eller en helt ny organisation så hanterar vi det. Vi samarbetar till exempel just nu med ett utländskt företag som ska starta upp på den svenska marknaden från scratch, likväl som att vi återkommande tar hand om rekryteringarna från bolag som är  väletablerade på den svenska marknaden. 


          – Vi vet vad som krävs för att locka till sig den bästa säljledningen och högpresterande stjärnor, fortsätter Petra. Det är en trygghet för våra uppdragsgivare att vi kan vår nisch, vi kan vårt hantverk och det bidrar till att vi kan lägga energin på att gå djupare in i frågor som nuläget, vart företaget är på väg och vilka utmaningarna är, samt såklart att hitta rätt kandidater.


NajsPeople arbetar utifrån en inarbetad, effektiv rekryteringsprocess, med etablerade och anpassningsbara verktyg.  Efter en satt kravprofil börjar processen att säkra ett urval av kompetenta kandidater att presentera till uppdragsgivaren. De båda rekryterarna brinner för sina uppdrag. 

          – Vi är otroligt engagerade. Vi kan inte låta bli att vara det eftersom vi älskar det vi gör. 

          – Våra uppdragsgivare skulle ju inte arbeta med oss om de inte tyckte att vi är najs! 

Läs mer...

2019-07-04 11:00

Hemsida
201074 B&P3

Butik och café med hållbarhetstänk

Artikel På Blommigt och Prickigt i Hyssna finns både en välsorterad butik med någonting för alla samt ett café som serverar både vällagad husmanskost och frestande fikabröd tillverkade av noga utvalda råvaror.
201005 CHJ4

Easy Living

Artikel På Comfort Hotel Jönköping kan gästerna njuta av bekväma rum, trivsam atmosfär och serviceminded personal till ett bra pris. Hotellet vill kunna ge alla möjligheten till att bo och njuta av en härlig vistelse.
  • NajsPeople Sweden AB
  • 076-0004131
  • Strandvägen 7A
    114 56 Stockholm
_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

__ProgrammeraMera2016KarinNygards2

Digitalisera skolan

Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

__MG_9672

Från förort till finrum

Bröderna Güven driver stans bästa krogar

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine