193021 NR2193021 NR3

Redovisningsbyrå för byggföretag

För trygga siffror och tillväxt – Nordens Redovisningsbyrå har specialiserat sig inom byggföretagsbranschen.

      Nordens Redovisningsbyrå är en lite annorlunda redovisningsbyrå som är experter på byggföretag. De erbjuder heltäckande lösningar inom redovisning och ekonomi för små till medelstora byggföretag. 

      – Vi har valt att nischa oss mot byggbranschen, säger Ernesto Sosa, en av delägarna i Nordens Redovisningsbyrå AB i Johanneshov, Stockholm. Att driva och utveckla företag i byggbranschen är en komplex process och vi har valt att specialisera oss för att dagligen jobba med detta och kunna ta hand om våra kunder på bästa sätt. 

      Byråns kompetens fokuserar på ditt företags ekonomi och dess tillväxt, problemlösning och rådgivning: löpande bokföring, löner, arbetsgivaravgifter, momsredovisning, bokslut, årsredovisning och bolagsbildning. 

      – Vi hjälper även företagen att ombilda sina enskilda firmor till aktiebolag. Vi skapar långsiktiga relationer med våra kunder och följer dem på vägen. 

      Det är mycket att hålla koll på och inte rakt igenom enkelt att veta när det är som gynnsammast att driva vidare som enskild firma eller när det är läge att starta ett aktiebolag.

      – Det beror i stor utsträckning på företagets omsättning och vinsten i sig, förklarar Jesus. 

      Generellt kan man säga att vi rekommenderar att starta eget med enskild firma med upp till två miljoner i omsättning. När du omsätter mer än så är det dags att göra om företaget till ett aktiebolag. Det handlar om att du inte vill skatta mer av vinsten än vad du behöver. Det finns tre olika inkomstskattesatser och som enskild firma kan du behöva skatta ända upp till högsta skattesatsen på 55 procent. Juridiska personer (aktiebolag) skattar 22 procent på vinsten.  Omsätter ett företag över två miljoner är sannolikheten dessutom stor att det är fler anställda i företaget och då blir det extra mycket att hålla koll på vad gäller löner, arbetsgivaravgifter och så vidare. 

       Du som driver ett byggföretag har en pålitlig samarbetspartner i Nordens Redovisningsbyrå. En redovisningskonsult som tar hand om din bokföring, förklarar siffrorna på ett begripligt sätt, har ett öga för vart siffrorna barkar hän och ger den stöttning som behövs för ekonomisk tillväxt. 

       – Som byggföretagare kan du fokusera på din kärnverksamhet, att bygga - så tar vi hand om siffrorna åt dig, och bygger på så vis, indirekt, ditt företag! 

Läs mer...

2019-05-09 14:45

Hemsida
203036_01

Kvalitativa skönhetsbehandlingar för kvinnor och män

Artikel På Angela Nails & Beauty kan kunderna ta del av flera, olika sorters behandlingar. Här möts kunderna av en trevlig atmosfär, stort kunnande och serviceanda. – Vi är väldigt noggranna och duktiga på salongen...
203045_05

Reklambyrå med bred kompetens

Artikel Exakta Group har ett minst sagt brett utbud av tjänster inom kommunikation, som dessutom kan sammanfogas till helhetslösningar, vilket underlättar livet för företagare. Inom koncernen har man även utvecklat...
  • Nordens redovisningsbyrå AB
  • 0703-33 74 64
  • Huvudskärsvägen 20 NB
    121 39 Johanneshov
_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

__MG_9672

Från förort till finrum

Bröderna Güven driver stans bästa krogar

Cecilia5

Cecilias Hed Malmström

Sveriges första kvinna på sydpolen.

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine