204003_01

Redovisningsbyrå med personlig känsla

På Upplands Redovisning AB får kunderna ett personligt bemötande och den hjälp som krävs för just deras verksamhet. Med stor och lång erfarenhet erbjuder byrån en bredd av tjänster, från löpande bokföring och årsbokslut till löner och deklarationer.

Att som företag anlita en redovisningsbyrå är smart av många skäl. Inte nog med att man får mer tid över till själva kärnverksamheten, man vet också att bokföringen sköts på rätt sätt och att alla viktiga avdrag kommer med.

    – Företagen gör det de är bra på och vi gör det vi är bra på. Vi stöter ofta på många fel där företagen sköter den löpande bokföringen själv och bara tar hjälp med bokslutet. Många som också gör sina deklarationer själv, missar en massa avdrag som de inte vet om. Ibland har vi gått flera år bakåt och tittat och företaget har då fått tillbaka en massa pengar, säger Lotta Fredriksson. 

    På Upplands Redovisning jobbar Lotta Fredriksson som är ägare och diplomerad redovisningskonsult samt Jenny Eriksson som är ekonomiassistent och specialist på löner. 

    Lotta har lång erfarenhet av branschen, som hon jobbat inom i tjugo år, varav femton år som egen företagare. 

    Till största del består Upplands Redovisnings kunder av småföretagare, främst inom byggbranschen men här har de även alltifrån nagelsalonger och konsulter till snickare och målare som kunder. 

    När man ska välja redovisningsbyrå rekommenderar Lotta att välja någon som man känner att man klaffar med. 

    – De lämnar hela sin ekonomi till oss så de behöver känna ett förtroende, det är det allra viktigaste.  

    När man ska hitta och anlita en ny redovisningsbyrå bör man i första steget gå på ett personligt möte för att se om man går bra ihop, menar Lotta. 

    De flesta kunderna är verksamma i och runt Uppsala men de har också mer långväga kunder.

    – Det är bland annat kunder som flyttat och vill ha oss kvar. Där kommer förtroendet in och att man trivs bra med varandra, förklarar Lotta. 

    Att anlita en mindre redovisningsbyrå har många fördelar. Här möts man av samma ansikten och kontakten kan ofta bli lite mer personlig än på de större byråerna. Lotta berättar att de under åren fått många fina omdömen från kunderna och att de som kommer för ett första möte alltid blir kvar. 

    – Våra kunder säger ofta att de är nöjda och vi levererar i tid och har inte haft några problem. Vi har också alltid en personlig kontakt med kunderna och vi vill alltid träffa dem. Jag tror inte att en enda kund kommit hit för ett första möte och inte anlitat oss, säger Lotta.

    På Redovisningsbyrån är variationen stor. Här möter de kunder inom många olika branscher som vill ha hjälp med olika saker. 

    – Det är kul att det är sån variation, med många olika företag och branscher. När man är på en liten byrå får man också en speciell kundkontakt. De allra flesta som vill ha det personliga mötet, väljer oftast också en liten byrå, avslutar Jenny. 

Läs mer...

2020-06-15 13:45

Våra tjänster
203062_03

Spesialister innen plasstøpte bjelkelag

Artikel Med lang erfaring og omfattende kunnskap selger og produserer SpanForm AB SWEDECK formsystemer for plasstøpte bjelkelag med store spennvidder. Bjelkelagene benyttes ved større byggeprosjekter. Det såkalte...
203069_01

Din försvarare är din allierade

Artikel När en person är misstänkt för ett brott blir försvarsadvokaten den misstänktes viktigaste person. Advokaten är med från det inledande mötet med polisen och under hela den efterföljande processen. I domstolen...
  • UPPLANDS REDOVISNING AB
  • Tel | 018-888 06 96
6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

Arkiv