192036 TGG2192036 TGG1

Snabbt och naturligt – to go

Togogo är den tidsoptimistiska Göteborgarens favorithak. Snabbmat som är sund, hälsosam och supergod.

      Henrik Niklasson är en av delägarna som arbetat fram det nya konceptet Togogo med inriktning på naturlig och hälsosam mat med snabb service och utkörning. Den första Togogo-restaurangen startades 2015 på Centralstationen i Göteborg. Ett år efter att idén föddes om att ge människor på språng ett snabbt och hälsosamt alternativ till gängse snabbmatskedjor. Förra året öppnades restaurang nummer två i Nordstan. 

       – Vi är här för att utmana skräpmatskulturen. Vi erbjuder nyttig, hälsosam, naturlig och ekologisk mat som värnar om natur och människa i mesta möjliga utsträckning, säger Niklasson. Idag förstår alla kopplingen mellan hälsa och bra mat. Vi vill göra det än mer tillgängligt.

       Satsningen går stadigt framåt, vad gäller såväl att än mer minska miljöpåverkan, som att utveckla menyerna, till fler etableringar. 

        – Vi satsar på att bli KRAV-märkta. Att vara KRAV-certifierade innebär att man får en revision på allt man gör inom verksamheten en gång om året. Alltifrån råvaror till rengöringsmedel, elavtal och förpackningar. Det blir svart på vitt och väldigt tydligt. 

        Menyn är framtagen tillsammans med en av Sveriges bästa veganska kockar och Togogo tar salladshypen några nivåer högre genom matiga, smaksatta salladsbaser som rejält sätter dåtidens grönsallad med en liten dressingburk i plast på plats. 

        – Vi gör allt på plats. Basen i våra sallader är innovativa, fräscha och förberedda på restaurangen. Du väljer vegetariskt, veganskt, kyckling, skaldjur eller lax, extra dressing och bröd. Vår Hotbox är en storsäljare som serveras varm eller tas med för att värmas där du önskar. Smoothies och juicer görs på plats med de allra färskaste råvarorna. Kaffemenyn kvalitetssäkras genom att den baseras på Johan & Nyström färskrostade ekologiska kaffe. 

       Togogo levererar regelbundet till ett flertal företag i närområdena. 

        – Vi är oerhört flexibla och lär oss snabbt hur de företag vi samarbetar med fungerar och vad de önskar från oss. Vår administration håller hög kvalitet och vi levererar en bra produkt. Vi har en leveranssäkerhet och leveranssnabbhet som företagen uppskattar. En beställning kan göras online och levereras inom cirka 30 minuter. Det gör oss till en attraktiv partner. Många företag är måna om sin personal och stärker sin profil såväl som arbetsgivare som gentemot sina egna kunder då de anlitar oss att leverera hälsosamma mellanmål och luncher, säger Henrik Niklasson. 

Läs mer...

2019-11-05 07:00

Hemsida
204062_01

Inredning och homestyling som förhöjer känslan

Artikel Med en stor dos kundservice och ett brinnande intresse för inredning och homestyling, förser STHLM ROOMS sina kunder med detaljer och miljöer med det lilla extra.
204070_01

Förvaringslösningar med alla möjligheter

Artikel Hos Hyllteknik tillverkas förvaringslösningar för alla branscher. Med ett gediget produktsortiment och kundunika produkter kan de skapa lösningar för alla miljöer och behov. – Vi kan förverkliga era drömmar...
  • Togogo
  • 010–333 31 33
  • Korsgatan 7
    411 16 Göteborg
_webb_BI1

Caia cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics.

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

_Jimmy1

Jimmy Schönning

Njutbart hemma!

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine