Dela artikel

Allt-i-allo i skärgården

Behöver du transport ut till ön, någon som tittar till sommarstället under vintern eller en ny brygga lagom till våren? NMS Marin fokuserar på servicetjänster i Stockholms skärgård och fixar det du önskar.

Niklas Månsson erbjuder skötsel och tillsyn av fastigheter, dykeri med inspektion av bojkättingar och bryggor, samt snickerier av grövre slag som bygge av bryggor och reparation av fasader. Dessutom håller han på och utvecklar sin transportdel ut till skärgården. Han räds inga uppdrag.
– Jag har börjat lite med transportdelen och planerar att köpa in en ny båt för ändamålet. Jag erbjuder även transportsegling där jag flyttar folks egna båtar dit de vill. Ett exempel kan vara en familj som har sin båt i Stockholm och vill semestra med den på Gotland utan att ha tid att ta dit den. Då ordnar jag så att båten finns där när de önskar, redo att användas, berättar Niklas Månsson som driver NMS Marin i Stockholm.

Han arbetar samtidigt som brandman och har tidigare en bakgrund som både matros och befälhavare till sjöss. Det gör att havet är hans hemmaplan och oavsett väder och vind tar han sig ut dit där han behövs. Niklas menar att behovet finns och tack vare goda samarbeten med andra liknande företag kan han ordna det mesta som efterfrågas.
– Vi är tre företag som framöver planerar att arbeta tillsammans under ett gemensamt namn. Vårt mål är att hjälpa folk i skärgården med den service de saknar i dag, och genom våra olika kompetenser är vi tillsammans väldigt breda i vårt utbud av tjänster, förklarar Niklas.
Han är mån om att bygga upp relationer med sina kunder och på så sätt skapa långsiktiga samarbeten.
– Genom att vi får förtroende för varandra kan vi ha en dialog om vad som behöver göras. Jag vill ha nöjda kunder och tror att min ärlighet och flexibilitet gör att jag får det.

2014-02-18