Dela artikel

Alltid skinande rent

Störst är inte alltid bäst. Det är Lillo Städ ett bevis på. Michael Lillos städfirma har bara funnits i ett par månader, men har redan hunnit bli en mycket uppskattad aktör i Stockholms städbransch.


Michael Lillo var inte nöjd med hur den städfirma hans bostadsförening hade anlitat skötte sitt jobb. Han beslutade sig därmed för att starta sin egen städfirma och skicka en offert till sin bostadsförening. Lillo Städ fick jobbet och har sedan dess fått fler och fler kunder runt om i Stockholm. Efter bara ett par månader har det nystartade företaget utvecklats en hel del och erbjuder i dag flytt-, trapp- och hemstädning, inklusive fönsterputs.
   – Varenda gång vi är ute kommer folk fram och säger att vi gör ett bra jobb, säger Michael Lillo.


I dagsläget driver han företaget tillsammans med sin fru, men duon kan kalla in extrapersonal vid behov. Lillo Städs framgång tillskriver Michael bland annat till den standard och kundservice han alltid försöker upprätthålla.
   – Jag kan städa när som helst. Jag är extremt serviceinriktad. Är det någon som vill ha städat sent på kvällen kan vi fixa det. Vi tar inget extra för det.

Förhoppningen är att företaget kommer fortsätta att expandera. För att lyckas vill företagaren anlita mer personal, som lever upp till hans skyhöga standard och kvalitetskrav. Kunderna är välkomna att anlita Lillo Städ för enskilda eller mer regelbundna städjobb, abonnemangspriserna är förstås något lägre. Företaget håller priser som varken är för dyra eller för billiga, utan lagom. Här får du garanterat valuta för pengarna.
   – Vi är pålitliga, gör ett bra jobb, håller löften och viker inte från den överenskomna tidplanen, avrundar Michael Lillo.

2015-08-10