Dela artikel

Anrik skiduthyrning i Tänndalen

Tänndalens Skiduthyrning & Sportaffär firade nyligen 30-årsjubileum. En hel del stammisar kommer hit för att hyra sin skidutrustning. Dessutom får man som kund tio procent rabatt på sin skidhyra om man bokar utrustningen online.

Att hyra sin skidutrustning är populärt – det är ett smidigt och enkelt sätt att få tag på de rätta grejorna. På Tänndalens Skiduthyrning & Sport­affär erbjuder man olika kategorier av alpint, från rena pistskidor till twintips och breda offpistskidor. Men här går det också att hitta både fjällpulkor och telemarksutrustningar.
– Hos oss kan man hitta det mesta i hyrväg och under högsäsongen har vi generösa öppettider. Men förutom själva uthyrningen har vi även en sportaffär med ett välsorterat sortiment. Här finns det senaste skidmodet, men även kläder som du kan använda till vardags, säger Roger Larsson på Tänndalens Skiduthyrning & Sportaffär.
Glasögon, handskar och alla tänkbara tillbehör. Sportbutiken satsar på att sälja branschens populära varumärken till konkurrenskraftiga priser. Men de som hellre tar tillvara på det man redan har kan vända sig till Tänndalens Skiduthyrning & Sportaffär för att ge nytt liv åt sina gamla skidor. Här finns slipmaskiner som blåser nytt liv i en trött skidutrustning.
– I verkstaden arbetar vår duktiga personal. Lämnar man in sina skidor för en helrenovering på någon av våra två proffsslipar blir de bättre än nya. Här gör vi dessutom allt som har med reparationer och underhåll att göra – och vallning så klart!

Och visst går det även att få kompetent hjälp om man har problem med sina pjäxor. På Tänndalens Skiduthyrning & Sportaffär erbjuder man sina kunder en gratis fotanalys som kan ligga till grund för exempelvis lästningsarbeten och diverse pjäxuppbyggningar. Man gör även Conformables formgjutna sulor som helt anpassas efter foten och ger ett hälgrepp utöver det vanliga.

Tänndalens Skiduthyrning & Sportaffär har med andra ort ett bra och brett serviceutbud med fint läge vid Hamrafjällets fot. Med 30 år på nacken ser man med tillförsikt på framtiden och alla de vintersäsonger som står på tur.
– Nu vill vi gärna vara med och se närområdet utvecklas, säger Roger Larsson. Det vore toppen att få ett livs och en restaurang här på orten för att ge området ännu mera liv.

2013-11-04