EM_Ha¨stveda betongha°ltagning _02

Betonghåltagning med fina resultat

Med stor kunskap utför Hästveda Betonghåltagning AB håltagning åt både villaägaren och företagskunder. Med hjälp av rätt utrustning och teknik utför de sina jobb med fina och kvalitativa resultat.

Genom att anlita en firma som jobbar med betonghåltagning när man ska renovera eller bygga nytt får man en snygg och välfungerande lösning. Hästveda Betonghåltagning utför jobb åt både företagskunder och privatpersoner i Hästveda med omnejd. De borrar i både gamla och nya byggnader, för ventilation, el, avlopp och vatten. De kan även hjälpa till med själva rivningsarbetet samt grävning där det behövs.


– Vi utför mycket jobb i skolbyggnader, som till exempel när de ska dra ett nytt avlopp, säger Christoffer Sörensson som äger och driver företaget sedan två år tillbaka.


Även villaägaren har stor nytta av håltagarens tjänster vid renovering.


– Vi har många maskiner och en utrustning som kan användas vid olika typer av renoveringar,

som ger ett snyggt slutresultat utan kladd. Vid till exempel ventilation till badrum är det också en stor fördel, då man borrar hålet i exakt rätt lutning för att inte kondens ska samlas i röret.


Hästveda Betonghåltagning utför också slipning av betongväggar och golv, vilket kan ge en lokal eller byggnad ett nytt och fint uttryck.


– Har man ett garage där det ofta blir spill och fläckar av olika slag, kan vi slipa ner fullständigt så det blir som ett helt nytt golv.
Både nya och gamla kunder 

Christoffer som är utbildad rörmokare i grunden har alltid tyckt om att jobba med händerna. Han har även en bakgrund som billackerare och hamnade inom håltagning av en slump, då han blev erbjuden jobb och fick lära sig yrket. 


– När jag provade detta fastnade jag direkt och det blev ett brinnande intresse.


Han hade länge haft tankarna på att starta eget när han gjorde slag i saken under 2019. Firman som han jobbade på hade då lagts ner efter att ha varit verksam i Hästveda sedan 1991.


– Jag kände att det vore kul att dra igång företaget på samma ort som det funnits på under 20 år.


Christoffer berättar att det var lite tufft i starten, att vara ny på marknaden och dra igång ensam. Ända tills han tog ett jobberbjudande i Kalmar.


– Det var flera som hade tackat nej men jag tog jobbet som innebar att jag skulle stå på en lift på 55 meters höjd och såga, men det gick bra.


Efter det första uppdraget gick telefonen varm och både nya kunder och de som varit kunder hos hans före detta arbetsgivare hörde av sig och sedan dess har det varit full fart.
Söker fler att anställa 

Hästveda Betonghåltagning har under åren hyrt in underentreprenörer vid behov. Idag har han också en fast anställd och söker nu fler att anställa. För Christoffer som har en positiv syn på arbetet och gillar utmaningar, är det viktigt att de som är anställda hos honom har det bra.


– Ge och ta är väldigt viktigt för mig. Har man inte de anställda med sig, har man egentligen inget företag heller.


Christoffers yrke innebär en stor variation, där ingen dag är den andre lik.


– Varje hus eller byggnad innebär att man lär sig något nytt.


Christoffer brinner verkligen för sitt yrke inom håltagningsbranschen.


Läs mer...

2021-06-09

Ansök Här
Em_adrenaline key_06

De skapar delaktighet och kollektiv intelligens

Artikel Adrenaline Key bidrar till att bygga kollektiv intelligens utifrån organisationens behov och varje medarbetares unika kompetens genom dialog och rätt verktyg. – För att en ledningsgrupp ska lyckas med...
Em_serviceinabox_03

IT-företag med känsla

Artikel Bakom IT- och konsultföretaget Service in a Box AB finns en lång erfarenhet av data och IT men också en enorm drivkraft att hjälpa människor och företag så att de på bästa sätt kan använda IT som ett verktyg...
  • HÄSTVEDA BETONGHÅLTAGNING AB
  • Tel | 0763-10 46 58
  • Adress | Ponnyvägen 4, 282 75 Hästveda
EM_dennis-teknikmagasinet_04

Butikschef på Teknikmagasinet

Denis Manasiev Vukotic driver Teknikmagasinet mot nya framgångar!

EM_peter-svensson_05

Fotar världens kändisar

Fotografen och regissören Peter Svenson har en lång meritlista och är ett sant bevis på att om man tror på sig själv och sina drömmar kan man nå hur långt som helst.

Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine