201085 SFFH1

Bo i Huddinge!

En genomtänkt bostad som är ljus, fräsch och med närhet till centrum eller skog och vy över vatten. Dessutom bara tjugo minuter bort från T-centralen. Vem vill inte bo så? Att bo i nyproduktion är drömmen för många. Huddinge kommun bubblar av positivism, förändringsvilja och stora planer. Om du inte har sett dig som en Huddingebo, är det dags att tänka om nu!

Hos Svensk Fastighetsförmedling i Huddinge, möter du ett glatt, kompetent och engagerat gäng mäklare. Kontoret är ett av Stockholms mest framgångsrika mäklarkontor, som under ledning av Kristian Perman och Petra Garpefors har tilldelats otaliga priser, bland annat Årets butik, Årets assistent och Årets rookie.  Under 2019 blev Kristian Perman dessutom utsedd till Årets Ledare! Efter sjutton år i Huddinge, är lokalkännedomen obestridlig.


      – Efter alla dessa år är det fortfarande lika roligt att vara mäklare. Huddinge är ett mycket dynamiskt och spännande område, med nyproduktionsområden som breder ut sig och byggherrar som ställer sig på rad. Tanken är att kommunen ska bli södra Stockholms knytpunkt! berättar Kristian, franchisetagare och Certifierad Nyproduktion för kontoret i Huddinge.


I orter som Högmora, Gladö, Vidja, Vistaberg och Huddinge centrum växer nya bostadsområden fram. Som byggföretag är det till stor fördel om man redan i samband med prissättning av ett nybyggarprojekt vänder sig till en certifierad mäklare med erfarenhet av området.


      – Som Certifierad Nyproduktion kan vi till punkt och pricka de lagar och regler som gäller för just nyproduktion. Med vår erfarenhet och lokalkännedom vet vi vad som krävs för att skapa attraktiva bostäder, vad som är en lämplig prisbild tillika som har detaljkunskaperna i vad som kan göra skillnad för köparen. Nyproducerade bostäder behöver marknadsföras på ett annat sätt än traditionellt, bland annat med rätt strategi, ett tydligare bildspråk och med stort fokus på sociala medier. Vi vet vad som fungerar och kan marknadsföringen som möjliggör ett framgångsrikt nybyggarprojekt!


Erfarenhet, lokalkännedom och engagemang är några av nycklarna för ett framgångsrikt kontor. Teamkänsla en ytterligare.


      – Att vi på kontoret jobbar tillsammans, hjälper varandra och delar med oss av tid och kunskap är helt grundläggande. Vi är tio mäklare idag och vill växa, men med någon som passar in i gänget. Konkurrens och att tänka på sig själv går helt bort. Vi ser till att man får det man behöver, vare sig det handlar om rätt förutsättningar för att utmanas och bli en riktigt framgångsrik mäklare eller balans och trygghet om det är vad som passar i livet just nu, säger Kristian och tillägger strax därefter:


      – Vår starka teamkänsla och gemensamma engagemang gör att kunderna alltid känner sig prioriterade och hjälpta. Här finns alltid någon som kan rycka in och se till så att kunden får den hjälp som hen behöver. Det är just den här inställningen som har gjort att vi är ett av de mest prisade kontoren inom Svensk Fastighetsförmedling!

Läs mer...

2020-02-10 10:30

Hemsida
204043_01

För barnens rätt till trygghet

Artikel Med egna erfarenheter av att vara familjehem startade Anne och Andreas Aronsson Familjehemsbanken, för att hjälpa uppdragstagare och uppdragsgivare att hitta varandra så att fler barn kan få växa upp i...
204114_01

Behandlingar för skönhet och hälsa

Artikel På U-Zone kan kunderna ta del av en mängd olika behandlingar, både inom skönhet och hälsa. Här utför de kvalitativa behandlingar där kunden alltid står i fokus. – Kunderna ska känna sig som hemma här...
  • Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
  • 08-556 408 30
  • Forelltorget 2, 141 47 Huddinge
_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

Cecilia5

Cecilias Hed Malmström

Sveriges första kvinna på sydpolen.

naim 4

Superdesignern Naim Josefi

Skapar magi.

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine