185051 BB1185051 BB2

Bolla bygget med Brame

Som privatperson kanske du bygger ett hem under din livstid. Som byggherre bygger du ett flertal hem varje år. Vill du ha ett kundbemötande och en kommunikation utöver det vanliga finns Brame Bygg i Saltsjö-Boo, med Andreas Brännström.

Andreas Brännström startade och driver Brame Bygg AB, samt samarbetar med Johan Mellin i Brame Mark AB. Brame Bygg erbjuder tjänster inom bygg och badrum, och Brame Mark erbjuder tjänster inom mark och anläggning. 


Andreas växte upp med en pappa som är polis och en mamma som är lärare. Han bestämde sig mycket tidigt för att bli egen företagare. 


– Jag började mitt entreprenörskap som 12-åring genom att sälja kölappar på Systembolaget på fredagskvällarna, berättar Andreas. I tonåren byggde jag hemsidor åt företag och jobbade med nätverksmarknadsföring. När jag var tjugo år köpte jag in två husbilar som senare blev 6 stycken. Dessa hyrde jag ut i några år. Efter det köpte jag två turnébussar som jag hyrde ut. 


Andreas såg dock inte möjligheterna till den stadiga expansion som han önskade så han bytte bana. 2008 byggde han sitt första hus på en tomt som han köpte i Norrtälje. 


– Jag byggde allt från grunden själv för att lära mig. Jag hade en snickare som hjälpte till samt en byggkonsult som bollplank och mentor. Det var en alldeles fantastisk läroperiod, kan inte tänka mig ett bättre sätt att lära än genom att göra. Två år senare tog jag mig an ett riktigt stort villabygge och hyrde in två snickare och helt plötsligt stod jag med ett byggföretag. 


Företaget har vuxit med åren och engagerar idag nio medarbetare. 


Brame erbjuder totalentreprenad genom er byggnation eller ombyggnation, då företaget samarbetar med certifierade elektriker och rörmokare, vilket ger en kontaktperson. Brame Bygg AB innehar Byggkeramikrådets certifiering för att anlägga våtrum. 


185051 BB3


– Vi jobbar med privatpersoner som vill ha ett boende med hög kvalité. Ofta kommer de med sin egen idé och vi hjälper till att komma med lösningar som kan ge ett bättre resultat. Jag upplever att jag och mina medarbetare har mycket att komma med, till stor del i form av bollplank, på grund av de erfarenheter och kompetenser vi samlat på oss under åren. 


– Vi är inget vanligt byggföretag i den bemärkelsen att jag själv är byggare utan jag kom in med annan approach, och jag upplever att jag har ett annat kundbemötande och en annan typ av dialog än vad som kanske är gängse i byggbranschen. Samt den där strävan efter att alltid leverera top-notch.


Bollplank och byggare – bygg och mark, vatten och avlopp. Entreprenör ut i fingerspetsarna. 


Välkommen att kontakta Brame i Saltsjö-Boo! 

Läs mer...

2018-09-21 13:00

205019_03

Gymnasieskola som ligger rätt i tiden

Artikel På NTI Gymnasiet lägger man stort fokus på att eleverna ska trivas samtidigt som de också ska få de bästa förutsättningar för framtiden. Här erbjuder de sina elever moderna utbildningar inom både energi...
205060_01

Köper defekta bilar från hela Sverige!

Artikel Bilado är det enda bilföretaget som köper defekta bilar från hela landet via telefon! Från kontoret i Stockholm, har man koll på bilars värde och kan på så sätt köpa in bilar oavsett skick, utan att ha...
  Spår-bild

  Podcasten Spår

  Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

  _Skincity-pressbild

  Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

  Professionell hudvård online

  Cecilia5

  Cecilias Hed Malmström

  Sveriges första kvinna på sydpolen.

  Arkiv