201008 O3201008 O2

Bygg- och städföretag i ett

Att anlita ett och samma företag för flera tjänster brukar både kännas bekvämt och tryggt som kund. Otash EF erbjuder såväl städning som många olika uppdrag inom bygg som inomhusreno-veringar, ombyggnationer och fasadmålningar. Alla kunder som anlitar företaget får dessutom några timmars gratis hemstädning och blir också bjudna på tårta.

Otash EF  i Stockholm som har funnits sedan 2017 utför många olika slags bygguppdrag åt kunder. Förutom uppdrag både in- och utvändigt, erbjuder de även städtjänster.


Kunderna består till största del av privata kunder och de allra flesta jobben utför de i och runt Uppsala, Norrtälje, Tyresö och Vendelsö. Tjänsterna de erbjuder är många och de tar på sig såväl små som stora projekt. Medan de utför målning eller murning åt en kund, kan de utföra tapetsering eller badrumsrenovering hos någon annan. De har också flera samarbetspartners som www.reco.se  www.hitta.sewww.brabyggare.se, www.roi.se och www.letsdeal.se.


Mukhabbat kom till Sverige från Uzbekistan 2007 och hennes man som likt företaget heter Otash, anlände 2016.

Tidigare hade Mukhabbat, Maya som hon kallas i Sverige nu, jobbat som polis i sitt hemland. Men på grund av språket kände hon att det var svårt att utbilda sig i Sverige. Därför bytte hon bana och började jobba som lokalvårdare.


Efter en tid inom städbranschen började hon fundera på att starta ett eget städföretag, då hon kände att hon hade lärt sig allt som krävdes för att driva eget. Hon startade först upp ett städföretag tillsammans med en vän som de drev under flera år, innan hon tillsammans med sin man startade Otash EF.


      – Namnet betyder eldflamma och vi tyckte att det var ett passande namn för företaget. Vår vilja med företaget kan jämföras med elden som brinner starkt.


Idag har företaget fyra anställda och under sommaren så många som tio, då deras mest hektiska tid är under sommarhalvåret. Då vill många kunder ha hjälp med att bygga en veranda, altan eller göra ett fasadbyte. Vintertid gör de många invändiga renoveringar hos kunder som vill ha hjälp med till exempel köksmontering, golvläggning och målning.


      – Vi har större ambitioner för företaget och siktar på att bli underentreprenör åt något större byggföretag. På så sätt kan vi sysselsätta alla våra anställda året om.


Maya berättar att deras allra största fokus ligger på att de ska ha nöjda kunder.


      – Det har vi lyckats väldigt bra med, då vi kan visa upp väldigt fina rekommendationer från massor av kunder. Jag tror att den fina kontakten som vi har med våra kunder under tiden vi arbetar hos dem är en viktig del.


Företaget erbjuder två till fyra timmars gratis hemstädning till alla som anlitat företaget för något uppdrag. En unik gest är att de också bjuder alla företagets kunder på tårta efter ett avslutat jobb.


      – Det är en rolig grej som uppskattas, avslutar Maya.Läs mer...

2020-02-10 11:00

Hemsida
201028 HJ3

Hälsa ur ett helhetsperspektiv

Artikel När det kommer till att ta tag i sin hälsa handlar det om att ha en långsiktig plan och ta små steg framåt men också att se på hälsan ur ett helhetsperspektiv. – Man behöver inte ändra allt på en gång,...
201005 CHJ4

Easy Living

Artikel På Comfort Hotel Jönköping kan gästerna njuta av bekväma rum, trivsam atmosfär och serviceminded personal till ett bra pris. Hotellet vill kunna ge alla möjligheten till att bo och njuta av en härlig vistelse.
  • OTASH EF BYGG
  • 070-474 60 06
  • Rusthållarevägen 17
    192 78 Stockholm
Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

_webb_BI1

Caia cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics. 

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine