EM_Byggfirma Michael Mu¨ller_01

Byggfirma med hög flexibilitet

Byggfirman Michael Müller, som både utför uppdrag mot privatpersoner och anlitas som underentreprenör åt andra byggfirmor, värnar både om kvalitet och att vara flexibel gentemot sina kunder. – Vi utför jobb med ett väldigt bra resultat. Vi är inte billigast men kunden får kvalitet, säger Michael Müller.

Michael Müller som äger och driver Byggfirman Michael Müller, har alltid varit händig och haft ett stort intresse för bygg. Han kom tidigt in i branschen, då han är uppvuxen med en pappa som var arkitekt.


– När jag gick på gymnasiet köpte han några tomter som han byggde villor på och jag tog ett sabbatsår och hjälpte honom. Jag har alltid tyckt om att bygga, säger Michael.


Under en tid var Michael anställd men kände under 2003 att han ville driva eget och startade då företaget.


– Jag ville ha egna verktyg och egen bil. Därefter fortsatte jag att jobba åt många kunder som jag jobbat åt tidigare, men istället för att vara anställd så arbetade jag som underkonsult. Jag har jobbat på det viset av och till under långa perioder.


Från renovering till nybyggnation

Förutom att jobba som underentreprenör till andra byggföretag tar han också på sig egna jobb, direkt mot privatpersoner. Eftersom Michael har en lång erfarenhet av branschen tar han på sig många olika typer av jobb, både inom- och utomhus.


– Jag gör allt ifrån fönsterbyte på en hus till ombyggnad av en stuga i skärgården. Dessutom har jag har byggt villor åt husleverantörer. Jag samarbetar också med både elektriker och rörmokare, då vi tillsammans utför projekt och ger varandra jobb.


Michael berättar att han tycker mycket om att jobba med detaljer, som många gånger äv avgörande för ett snyggt slutresultat.


– Projekt där jag kan fokusera på detaljer är roliga att utföra. Som att till exempel bygga en trappa som blir snygg, bekväm och elegant.


Han utför också rena renoveringsuppdrag, som att byta golv eller förnya ett kök.


– Ibland vill inte kunden ha ett nytt kök, utan bara fixa upp det som finns och det känns bra att kunna anpassa jobben efter vad kunden efterfrågar.


Michael som gillar att skapa, tycker om projekt där han får jobba efter eget huvud.


– Vi hade ett roligt projekt ute på en ö för ett tag sedan. Huset var arkitektritat men vi fick ganska fria händer och jag gillar när jag får bestämma hur detaljer ska se ut. 


Tillgänglighet och flexibilitet

Företaget som är verksam i Stockholm, har utfört jobb åt många nöjda kunder under åren. Här värnar man också om kvalitet och att varje jobb blir utfört med stor noggrannhet.


– Vi har alltid ett vänligt bemötande och ser till att det blir ordentligt utfört. Även om jag själv inte utför varje jobb, utan har underentreprenörer, så är jag alltid med och ser till att de har rätt verktyg att jobba med och att det blir ett kvalitativt resultat. 


Inom företaget råder en stor flexibilitet och kundfokus.


– Jag finns i stort sett alltid tillgänglig för att svara på kundernas frågor och åker ofta ut för att kolla på nya jobb under helgerna, avslutar Michael.Läs mer...

2021-07-02

Em_serviceinabox_03

IT-företag med känsla

Artikel Bakom IT- och konsultföretaget Service in a Box AB finns en lång erfarenhet av data och IT men också en enorm drivkraft att hjälpa människor och företag så att de på bästa sätt kan använda IT som ett verktyg...
EM_Bygg & Akustikservice_01

Bred yrkeskompetens under ett och samma tak

Artikel Bygg & Akustikservice AB har en imponerande mix av anställda inom olika hantverksgrupper som besitter stor yrkeskompetens. Med lång erfarenhet och mycket kunskap erbjuder de sina kunder totalentreprenad...
  • BYGGFIRMA MICHAEL MÜLLER
  • Tel | 0734 05 0366

EM_marcus-aujalay_02

Markus Aujalay

Sveriges tuffaste matjury är epitetet på juryn i Sveriges Mästerkock. Markus Aujalay är domaren som ger mästerkockarna mardrömmar.

6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan.

_webb_BI1

CAIA Cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: CAIA Cosmetics.

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine