Dela artikel

Carismatique Kroppsvård

Massageterapeut Camilla Örbom erbjuder sina kunder den populära Nannic NBE-behandlingen - en djupgående metod med speciella radiovågor i kombination med värme som ökar cellernas närings och syreupptag.

Behandlingen är mycket avslappnande och kickar effektivt igång kroppens egen läkningsprocess. Camilla finns på Carismatique Kroppsvård i Östersund och är ensam om att utföra denna behandling. Nannic NBE är en väl beprövad och professionell behandling som, särskilt i kombination med klassisk massage, ger ett snabbare och bättre resultat vid behandling av exempelvis muskelspänningar och stressymptom.


– Nannic NBE ger cellerna energi så att de kan arbeta mer effektivt för att återställa kroppens balans och den ökar cirkulationen i musklerna, förklarar Camilla.


Hon är i grunden undersköterska men har arbetat som massageterapeut sedan år 2000. Hälsa ur ett helhetsperspektiv går som en röd tråd genom Camillas yrkesutövning.  Sedan jag blev färdig massageterapeut har jag gått en mängd utbildningar på hälso- och friskvårdsområdet, säger hon och berättar om studier i bland annat näringslära och basmedicin.


Utöver klassisk massage och behandling med NBE erbjuder Camilla även laserbehandling, massage med heta stenar och taktilberöring. De produkter hon använder i sina behandlingar är omsorgsfullt utvalda av Camilla själv.

– Allt som jag använder och säljer är naturligt och ekologiskt, säger hon.


I linje med hennes helhetssyn på hälsa går det samarbete med andra företagare som hon driver. Genom att nätverka får hon bättre möjlighet att utveckla sin verksamhet.

– Att någon tittar på mitt företag utifrån gynnar både mig och mina kunder.


Framtidsvisioner råder det ingen brist på och Camilla har redan en ide om att utöka utbudet.

 – Jag kommer bland annat att börja med akupressurbehandlingar, berättar hon avslutningsvis.

2017-12-08