EM_Anton Gustafsson_02

De hjälper svenskar att börja handla aktier

Är du också intresserad av att börja investera i aktier? Det är du inte ensam om. Många svenskar har under det senaste året tagit sig till börsen och försöker nu få avkastning på sina sparade pengar.

Även om startsträckan är betydligt kortare nu än för ett par år sedan så kan det vara bra att lära sig grunderna innan man investerar sina första pengar. 


Idag finns det dessutom många olika kanaler och platser där du kan lära dig mer om aktier. En av Sveriges största plattformar för just aktier och fonder är Aktieskolan.se. Här får du kostnadsfria steg för steg-guider, aktietips och annat bra för att komma igång på bästa sätt.


Börja med daytrading

När du väl har lärt dig grunderna för hur du sparar långsiktigt på börsen så kan trading vara ett alternativ. Det kommer med betydligt högre risk och kräver mer kunskap. Däremot finns det också mycket bättre möjligheter till hög avkastning.


Aktieskolans guide för hur du kan börja med daytrading i Sverige har lästs över 50.000  gånger och har därmed hjälpt många svenskar att komma igång med sin trading. 


“Fördelen med daytrading är att du kan handla många olika tillgångar såsom aktier, index, kryptovalutor, råvaror och mycket mer” säger Anton Gustafsson, ägare av Aktieskolan.


“Det är viktigt att man förstår sig på den höga risken daytrading innebär och det gäller att sätta sig in i hur det fungerar från början till slut. Ett par tradingmäklare erbjuder handel med låtsaspengar som kan vara en bra idé att börja med.”


Ett nätverk av hemsidor inom ekonomi

Anton Gustafsson har investerat i över 10 år och har drivit egna bolag lika länge. I dagsläget investerar han bolagsvinsterna långsiktigt på börsen. Han är även grundare av bolaget Consilium Online AB vars målsättning är att hjälpa människor till en högre kunskapsnivå inom privatekonomi och investeringar. 


Genom att driva och förvalta olika hemsidor på nätet så hjälper bolaget människor att lära sig både grunder och fördjupningar inom investeringar. Artiklarna och guiderna kan vara allt från “Aktier för nybörjare” till “Den ultimata guiden för daytrading”.


Starkt intresse för just daytrading

“Trafiken på både Aktieskolan och i resten av vårt nätverk exploderade i våras då intresset för både aktier och daytrading ökade markant. Dessutom fanns det ett starkt intresse för att börja handla kryptovalutor vilket vi också erbjuder en del guider för.” fortsätter Anton Gustafsson. 


Anton driver även en av Sveriges mest besökta aktiebloggar, Västkustinvesteraren.se. Sajten fungerar på liknande sätt som Aktieskolan där han lär ut grunderna till hur man kan komma igång på börsen. Dessutom vann han “Årets unga företagare i Kungsbacka” under 2021. Nu brinner han för att sprida sin kunskap och hjälpa andra att komma igång med att bygga sin förmögenhet. 


Kom igång du också

Vill du också komma igång med aktier? Eller vill du helt enkelt bara förbättra dina kunskaper inom investeringar? Besök då Aktieskolan för att ta del av deras kostnadsfria guider.


Bildtext: Anton Gustafsson, grundare av Aktieskolan och Consilium Online AB.

Läs mer...

2021-08-22

Em_serviceinabox_03

IT-företag med känsla

Artikel Bakom IT- och konsultföretaget Service in a Box AB finns en lång erfarenhet av data och IT men också en enorm drivkraft att hjälpa människor och företag så att de på bästa sätt kan använda IT som ett verktyg...
EM_It-total_01

Cyberattacker är de kriminellas nya krig

Artikel Då ett Miamibaserat mjukvaruföretag utsattes för en hackerattack av cyberkriminella i juli i år, var det många som tvingades få upp ögonen för verkligheten. Ransomware-attacker där företag utpressas på...
EM_hege-blaecker_08

Hege Bläcker

Bilfantast, influencer och en av Lidköpings mest framgångsrika företagare.

EM_andrea_brandstrom_01

Andréa Brändström

Vinnare av Hela Sverige Bakar 2017.

_webb_BI1

CAIA Cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: CAIA Cosmetics.

Arkiv