201011 DJVC1

Digital Transformation med mjuka värden

DJV Consulting AB i Stockholm erbjuder konsulttjänster inom IT och verksamhetsutveckling och hjälper företag som vill växa, med människan i fokus. – Min drivkraft bottnar i att utveckla människor och även om jag älskar att driva bolag och utveckla affären är det sekundärt för mig, säger Anna Jonsson som är vd på företaget.

DJV hjälper företag inom flera områden som verksamhetsutveckling, ledarskap och IT-relaterade förändringar.

Deras totala tjänsterbjudande är digital transformation, vilket kan delas upp i IT-baserad hjälp och mänsklig utveckling och det som binder samman det är att det finns en människa i mitten av den digitala transformationen.


      – När jag startade DJV bestämde jag mig för att mitt fokus skulle bli att först och främst se till människan, säger Anna.

DJV:s kundbas är bred då de är kunniga inom flertalet branscher, alltifrån telecom och detaljhandeln till den offentliga sektorn anlitar företaget.


DJV kliver ofta in och driver större förändringsprojekt som är organisationsrelaterade, där de designar om ett helt arbetssätt, till exempel att ställa om en verksamhet till att arbeta mer agilt och innovationsdrivet. Det utförs på flera olika sätt, till exempel där de agerar förändringsagenter åt kunden.


      – Då arbetar vi med punktinsatser och det börjar med ledningsgruppen. Vi skannar av vilken miljö som råder på företaget genom intervjuer och får på så vis fram en nulägesanalys som visar vart utmaningen ligger. Ofta ligger lösningen inte i vad ledningen tror att det är, utan det finns ofta en annan bakomliggande orsak eller behov till förändring.


Anna berättar att det bästa sättet för ett företag att lösa problem är att ta tag i dem så snart de uppstår.


      – Det är viktigt att våga ta in och lyssna på sina medarbetare. En nyckel till framgång är att involvera medarbetarna i de planer, strategier och visioner som tas fram.


Annas vision med DJV är att de ska fortsätta vara det personliga företaget, som jobbar samhällsorienterat och med det mänskliga fokuset i sikte. I hennes framtidsvision hoppas hon också att DJV ska finnas på fler platser än Stockholm, DJV ska fortsatt vara experter på att hjälpa kunder inom morgondagens ledarskap och IT.

Läs mer...

2020-01-23 13:30

Hemsida
201016 PAMPR3

Framgångsrika inom skönhetsbranschen

Artikel Med ett stort driv och engagemang har Jane Eriksson och Daniel Olsson utformat salongen Jane´s Skönhet i Helsingborg. Dessutom har de startat två framgångsrika onlineshoppar inom söknhetsbranschen och...
202014 ASC2

Klinik där insidan räknas

Artikel Problem på utsidan av kroppen kan i många fall även behöva behandlas på insidan. På Advanced Skin Care erbjuder man sina kunder behandlingar och kostrådgivning som gör att man går till botten med problemen...
  • DJV Consulting AB
  • 08 400 208 11
  • Regeringsgatan 88
    111 39 Stockholm
Cecilia5

Cecilias Hed Malmström

Sveriges första kvinna på sydpolen.

Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine