Dela artikel

Din väg till hälsa

Att nå sina hälsomål kan vara en utmanande och krävande uppgift. Särskilt om man inte exakt vet vad som krävs för att lyckas. Alex Martinez driver Active Form i Gävle där han hjälper sina klienter att komma i form genom personlig träning och individuellt anpassad kostrådgivning.

– Det här handlar inte om att man ska påbörja en diet och slita ut sig kortsiktigt. Jag vill lägga upp en kosthållning åt mina klienter som bygger på den mat de redan är vana vid, säger Active Forms grundare Alex Martinez.
    Active Form vänder sig till både privatpersoner och företag. Privat kommer många klienter till honom för att få stöd och vägledning att nå sina mål. Det kan exempelvis handla om att man vill gå ner i vikt eller bygga på sina muskler. Oavsett ändamål hjälper Alex till att lägga upp en plan för att nå dit.
    – På Active Form arbetar vi hälsomedvetet genom att se till individens personliga förutsättningar, alla är olika och därmed krävs det en personlig plan för varje individ med allt från personlig träning till kost och en medveten livsstil. Det är då man får hållbara resultat.

Alex styrkor är att han har stor kunskap och expertis inom hälsa, då han i grunden är utbildad till hälsovetare och har en examen i folkhälsovetenskap. Dessutom är han oerhört motiverande i sitt sätt att leda sina klienter.
    – Hos mig klarar man målen!
     Visst kan det vara tufft ibland, men Alex tidigare klienter är hans reklampelare. Rekommendationerna gör att kunderna har strömmat till sedan starten för fyra år sedan.

2013-12-30