EM_elektrohyr_02

Elfirma med kvalitet och känsla

Med stor kunskap och noggrannhet förser Elektrohyr i Mälardalen AB både företag och privatperson med såväl nyinstallationer som service och löpande underhåll. De hjälper också till med föranmälningar vid byggnation samt hyr ut elmaterial.

När Joakim Eriksson hade jobbat som elektriker i tolv år valde han att bli egen och startade företaget Elektrohyr i Mälardalen AB. Idag har företaget funnits under 1,5 år och hunnit bli en omtyckt aktör på marknaden. Trots att Joakim startade företaget precis när pandemin tog vid har de hela tiden haft uppdrag.


– Det har gått över förväntan. Jag har inte märkt något av pandemin, då många människor börjat jobba hemifrån och renoverat i större utsträckning, säger Joakim. 


Till största del utför de jobb mot företag men har under den senaste tiden fått allt fler uppdrag av privatpersoner. Idag består företaget av fyra anställda, som till största del utför jobb i Stockholm men också i Uppsala och Norrtälje. Främst utför de service och löpande underhåll men också elinstallationer vid nybyggnationer. De hjälper också sina kunder med föranmälningar vid byggnationer samt hyr ut elmaterial, som huvudcentraler, undercentraler och kablar.
Installation av laddboxar 

Elektrohyr i Mälardalen tar sig an både större och mindre uppdrag.


– Vi försöker vara behjälpliga med det vi kan och tar aldrig på oss något vi inte klarar av eller har kunskap om, förklarar Joakim. 


Under vår och sommar består till exempel många jobb av att göra el- och belysningsinstallationer till pooler och uterum.


Något annat som blir allt vanligare är installationer av laddboxar till elbilar. Just idag utför de belysningsinstallationer i Åkersberga, då de installerar stolpbelysning på en gång- och cykelbana.


När man som kund ska anlita en elfirma rekommenderar Joakim att man begär offerter från två olika företag, så att man kan jämföra pris och se vad som ingår. Även att tänka igenom vad man vill ha hjälp med, vara ute i god tid vid nybyggnationer och kontrollera att företaget är behörigt.


– Man kan själv kolla så att företaget är registrerat på Elsäkerhetsverket, för att se så de är behöriga att utföra det jobb som man vill ha hjälp med. Om man ska bygga nytt behöver man göra en nyanslutning och föranmäla det i god tid. 


Om man som kund istället ska bygga till eller installera något nytt där det redan finns ett elnät, som en pool eller laddbox, menar Joakim att det är viktigt att kontrollera så att den befintliga elen räcker till.


– Om den inte räcker kanske man behöver ha ett nytt abonnemang eller gräva en ny elanslutning och då är det bra att kontrollera det i tid.
Värnar om kvalitet 

Företaget som värnar om att alltid lämna ifrån sig ett kvalitativt jobb har redan fått många återkommande kunder.


– De är nöjda med slutprodukten. Vi ger alltid snabb service och om det är problem hos någon kund så försöker vi lösa det så snabbt som möjligt.


Joakim som verkligen trivs som egen företagare och yrket som elektriker har tankarna på att växa i framtiden.


– Det kan bli så att vi utökar med fler anställda men vi har ingen brådska. Vi tar hellre på oss färre jobb och växer långsamt och lämnar bra kvalitet efter oss, än att växa för snabbt, avslutar Joakim.Läs mer...

2021-08-30

EM_Bygg & Akustikservice_01

Bred yrkeskompetens under ett och samma tak

Artikel Bygg & Akustikservice AB har en imponerande mix av anställda inom olika hantverksgrupper som besitter stor yrkeskompetens. Med lång erfarenhet och mycket kunskap erbjuder de sina kunder totalentreprenad...
Em_serviceinabox_03

IT-företag med känsla

Artikel Bakom IT- och konsultföretaget Service in a Box AB finns en lång erfarenhet av data och IT men också en enorm drivkraft att hjälpa människor och företag så att de på bästa sätt kan använda IT som ett verktyg...
  • ELEKTROHYR I MÄLARDALEN AB
  • Tel | 0703 67 82 13
6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan.

EM_marcus-aujalay_02

Markus Aujalay

Sveriges tuffaste matjury är epitetet på juryn i Sveriges Mästerkock. Markus Aujalay är domaren som ger mästerkockarna mardrömmar.

EM_andrea_brandstrom_01

Andréa Brändström

Vinnare av Hela Sverige Bakar 2017.

Arkiv