enterprisemagazine.se - sunbird.se - 23-04-2021

En webbyrå som ökar din försäljning

En webbyrå är ett företag specialiserat på digital kommunikation. Deras kompetensområden är många och kan variera beroende på webbyrå eller klient. Hur hittar du en bra webbyrå? Den lättaste vägen är att söka efter företag på nätet genom att skriva rätt sökord. Till exempel ifall din firma är verksam inom e-handel, kan du skriva in webbyrå e-handel för att få en användbar lista av företagsnamn. Bor du till exempel i Göteborg eller Malmö kan du respektive söka på webbyrå i Göteborg och webbyrå i Malmö för att kunna kontakta lokala webbyråer. 


Att söka rätt är det första steget. Nästa är att be om att få titta på en referenslista av tidigare kunder för att få en uppfattning om byråns kundbas. Ett annat sätt är att fråga bekanta och vänner ifall de använt sådana typer av tjänster och få en personlig rekommendation. 


Webbyråns kompetensområden

En webbyrås specialkompetens är inom kommunikation som sker i digitala kanaler. Med dessa menas bland annat Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, YouTube samt all sorts kommunikation och texter som publiceras på företagets hemsida.


Vad kan en webbyrå göra för dig och din verksamhet? Svaret är givetvis inte entydigt men här kommer en lista med några exempel:


  • Webbdesign eller utformning av webbsidor
  • Utveckling av webbaserad kommunikation
  • Strategier för digitala kommunikationskanaler
  • Blogginlägg, inlägg i sociala medier
  • Olika typer av kampanjer


Vad behöver du hjälp med?

Som du ser själv har en webbyrå ett heltäckande kompetensområde. Med andra ord kan deras specialister vara till stor hjälpberoende på företagets behov. 


Frågan som ofta ställs när du vill anlita en webbyrå är vad du faktiskt behöver hjälp med. Många känner sig kluvna när det kommer till kommunikation som sker i digitala kanaler och kanske inte vet vad som krävs för att de ska sticka ut. Är fallet sådant, kan du alltid konsultera med webbyråns specialister innan du anlitar dem. Bestäm riktlinjerna för ert framtida samarbete och fortsätt med att skriva under kontrakt.

Läs mer...

2021-04-23

EM_alium_01

Bokföring är ett hantverk!

Artikel Med löpande bokföring vet du vad i din verksamhet som är lönsamt och vad som inte är det. Ägare och styrelse kan vara trygga med att inte riskera att bli personligt betalningsansvariga om företaget har...
enterprisemagazine.se - concito.se - 18-06-2021

Intresserad av att hitta nya kunder?

Artikel
EM_marcus-aujalay_02

Markus Aujalay

Sveriges tuffaste matjury är epitetet på juryn i Sveriges Mästerkock. Markus Aujalay är domaren som ger mästerkockarna mardrömmar.

Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

_webb_BI1

Caia cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics.

Arkiv