Em_NM shackt_01

3 min lästid

Entreprenadfirma med kunden i fokus

Förutom att entreprenadfirman NM Schakt och Transport AB erbjuder ett brett spann av tjänster till sina kunder är de också flexibla, lösningsorienterade och serviceinriktade. – Jag säger sällan nej till kunden, då jag alltid försöker hitta en lösning, säger Joakim Polsk.

För Joakim Polsk har intresset för grävmaskiner alltid funnits med. Redan som sextonåring började han att jobba extra åt en bonde som hade både grävmaskiner och traktorer. Han började också tidigt att jobba med skogsmaskiner och valde därför att gå skogsgymnasiet i Uppsala. Hans stora intresse för grävmaskiner ledde så småningom till företaget NM Schakt och Transport som han idag driver tillsammans med sin sambo Jana Lind.


Från idé till färdigt resultat

Företaget förser sina kunder med det allra mesta inom entreprenadtjänster, från tomtplanering och anläggning av avlopp till dränering och stensättning samt att utföra garage- och husgrunder.


– Vi gör allt möjligt och de gånger jag kan inte hinner eller kan göra allt själv tar jag hjälp av andra aktörer och erbjuder totalentreprenad, säger Joakim.


Under veckorna jobbar Joakim mestadels som inhyrd aktör åt företag i Stockholm, medan han under helgerna hjälper privatpersoner. I framtidsvisionen finns att växa till tio anställda och att Joakim själv ska kunna jobba åt privatpersoner i allt större utsträckning.


– Jag vill ha anställda som kan jobba som inhyrd på de större jobben så att jag kan jobba mot privatpersoner, då jag tycker att det är väldigt kul. Det är väldigt flexibelt och man får jobba nära kunderna. Just den sociala biten är väldigt trevlig och att man får vara med från starten med att bolla idéer till färdigt resultat.


Utförliga offerter 

När Joakim utför uppdrag åt privatpersoner jobbar han mestadels norr om Stockholm men tar även på sig uppdrag i andra områden. När man som kund ska välja entreprenadfirma tycker Joakim att man ska gå på magkänslan.


– Det är viktigt att det känns rätt med personen man ska anlita. Det kan också vara bra att träffa några olika personer för att se vem man fastnar för.


För Joakim är det viktigt att alltid ha en bra kommunikation med kunden inför och under ett uppdrag. Han lämnar också alltid utförliga offerter.


– Jag brukar säga till kunderna att ringa mig när de har kollat på offerten, så de har chans att fråga om det är något som de inte förstår. Även när jag är ute hos kunden brukar jag förklara vad jag behöver göra för att det ska bli ett bra resultat. Att ha en bra kommunikation tror jag är oerhört viktigt.


Sedan starten i början av 2020 har Joakim hunnit skaffa sig ett brett spann av kunder.


– Jag hoppas att de som hör av sig gör det på grund av att jag har utfört ett bra jobb och att de tycker att jag är en reko person. Det viktigaste för mig är att få ett gott rykte som säger att jag är en seriös entreprenör, avslutar Joakim.Läs mer...

2021-09-14

EM_Bygg & Akustikservice_01

Bred yrkeskompetens under ett och samma tak

Artikel Bygg & Akustikservice AB har en imponerande mix av anställda inom olika hantverksgrupper som besitter stor yrkeskompetens. Med lång erfarenhet och mycket kunskap erbjuder de sina kunder totalentreprenad...
EM_alltibygg_07

Byggfirma som kan sköta hela byggprocessen

Artikel Hos Allt i 1 Bygg Huskvarna AB får kunderna en bekväm lösning för sitt byggprojekt. Här får de hjälp med alltifrån bygglovshandlingar och ritningar till uppförande med totalentreprenad.
  • NM Schakt & Transport AB
  • Tel | 0769-46 61 27
_webb_BI1

CAIA Cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: CAIA Cosmetics.

EM_marcus-aujalay_02

Markus Aujalay

Sveriges tuffaste matjury är epitetet på juryn i Sveriges Mästerkock. Markus Aujalay är domaren som ger mästerkockarna mardrömmar.

EM_georg-wikman_01

Mannen bakom Kan Jang

Georg Wikman är grundaren bakom hälsopreparaten Arctic Root, Kan Jang, Chisan och  nya Adapt-serien.

Arkiv