EM_Abrahamssons_02

Entreprenadtjänster med kvalitet

Med stor noggrannhet utför Abrahamssons Entreprenad AB helhetslösningar inom entreprenadtjänster, både åt privatpersoner och företag.

I januari 2020 startade Daniel Abrahamsson företaget Abrahamssons Entreprenad AB. Han har ända sedan i början av 2000-talet jobbat som anställd åt flera entreprenadfirmor, vilket har gett honom en stor erfarenhet av branschen. 


– Det har jag haft mycket vinning av nu när jag startade eget. Jag har även skaffat mig mycket kontakter inom branschen, säger Daniel. 


När han startade företaget hyrde han ut sig som grävmaskinist och lastbilschaufför till andra företag men i maj började han att utföra uppdrag direkt mot kund, något som sedan dess bara flutit på. 


Helhetslösning för tomter

I företaget har han en grävmaskin, som han utför uppdrag med, åt både privatpersoner och företag. Av företag anlitas han ofta för större uppdrag,  där han kan utföra många olika moment, som att gräva för vatten, avlopp, el, fiber och fjärrvärme. Förutom det gräver han upp grunder och utför takavvattning. Dessutom planerar och utför han arbetet inför anläggning av till exempel gräsmattor och asfaltering.


– Jag är ofta med under själva planeringsstadiet och kommer överens med kunden om när det ska utföras. Väl på plats så ser jag vad som behövs och beställer in material och så vidare.


Åt privatpersoner, där uppdragen brukar vara i lite mindre omfattning, kan han erbjuda helhetslösningar. 


– Kunderna kan få en helhetslösning för tomten med att ta bort stubbar och sten, frakta ditt material och så vidare. Jag utförde nyligen ett uppdrag åt en kund där jag gjorde allt från första spadtaget till fyllnadsmassorna. Därutöver samarbetar jag även med många andra aktörer, vilket gör att vi kan lösa allt. 


Daniel berättar att det finns mycket jobb inom dessa områden, då det ständigt kommer nya villaområden, där kunderna vill ha hjälp med tomten. När Daniel utför ett uppdrag är han gärna med tidigt i projektet och delar med sig av tips och råd. 


– Jag är alltid lyhörd och kommer med idéer. Det är många som inte vet vad som går att göra eller vilka begränsningar maskinen har. Många har till exempel en dröm och vision när de bygger ett hus men tomten glöms ofta bort lite och de vet kanske inte hur de ska utforma den. Jag bollar gärna idéer med kunderna och kommer med tips och råd, vilket jag tycker är kul. 




Konsult till andra entreprenadfirmor 

Daniel som startade precis innan coronapandemin slog till, är tacksam att jobben ändå inkommit i stadig takt och menar att företaget har potential att växa i framtiden. Idag jobbar han själv men kan tänka sig att anställa om behovet uppstår.


– Eftersom jag nyss har startat ser jag till att hålla mig själv sysselsatt först och främst. Att jag har lyckats få igång det under coronatider, är bra. Många verksamheter som hotellnäringen håller i pengarna nu men det var tur att en del projekt hann komma igång innan pandemin slog till, menar Daniel. 


Daniel utför alla uppdrag med stor noggrannhet, då det är viktigt för honom att kunden är nöjd efter ett utfört jobb. 


– Kunden ska alltid ska vara nöjd och jag är noga med att be dem säga till om det är något mer de önskar medan jag är på plats. 


Daniel hyr fortfarande ut sig som konsult till andra entreprenadfirmor där de behöver förstärkning, gärna med egen maskin.  


– Vintertid, då det är lite mindre att göra, skulle det vara kul om någon hör av sig och vill ha hjälp med en hjullastare, lastbil och så vidare. Jag har ju behörighet för många maskiner, avslutar Daniel.

Läs mer...

2021-03-11

EM_alium_01

Bokföring är ett hantverk!

Artikel Med löpande bokföring vet du vad i din verksamhet som är lönsamt och vad som inte är det. Ägare och styrelse kan vara trygga med att inte riskera att bli personligt betalningsansvariga om företaget har...
EM_Ho¨glandets Markis & Persienn_01

Höj inomhuskomforten med specialanpassade solskydd

Artikel Höglandets Markis & Persienn har inte bara ett brett utbud av solskydd för både in- och utsida, de kan också utforma skräddarsydda lösningar. Solskydden de erbjuder är dessutom både snygga samt hållbara...
  • ABRAHAMSSONS ENTREPRENAD AB
  • Tel: 0731-83 48 79
  • Adress: Kantarellvägen 15B, 961 48 Boden
EM_marcus-aujalay_02

Markus Aujalay

Sveriges tuffaste matjury är epitetet på juryn i Sveriges Mästerkock. Markus Aujalay är domaren som ger mästerkockarna mardrömmar.

EM_andrea_brandstrom_01

Andréa Brändström

Vinnare av Hela Sverige Bakar 2017.

EM_dennis-teknikmagasinet_04

Butikschef på Teknikmagasinet

Denis Manasiev Vukotic driver Teknikmagasinet mot nya framgångar!

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine