EM_jh-fastigheter_01EM_jh-fastigheter_02EM_jh-fastigheter_04

Fastighetsägare i Norrbotten med många tjänster

Med ett stort kundfokus och många mjuka värden erbjuder JH Fastigheter i Harads ett brett utbud inom fastighetsuthyrning, städ- och tvättjänster. Här råder en hög kundservice, där ingenting är omöjligt. Tack vare deras bredd av tjänster kan både privatpersoner och företag endast anlita en enda firma.
– Vi är flexibla och levererar det kunderna önskar. Om vi får en förfrågan, även om det är utanför våra huvudsakliga tjänster, försöker vi alltid att lösa det, säger Juan Handal.

Det var under 2015 som Juan Handal köpte några fastigheter för uthyrning och startade JH Fastigheter. Med åren har företaget bara vuxit, både med lokaler och lägenheter samt fler tjänster. För snart två år sedan valde han att omvandla den enskilda firman till aktiebolag och äger idag 45 lägenheter och två lokaler. Företaget har också utökat med städ- och tvättjänster, som blivit populärt bland både företag och privatpersoner. 


– Efter första fastighetsköpet rullade det bara på och efter en tid fick jag idén om att städ kunde vara en bra komplettering. Vi städar och sköter tvätt till hotell och andra verksamheter i bland annat Harads, Boden och Luleå.


Juan jobbade till en början ensam i företaget men började snart att anställa och idag består företaget av tio fast anställda samt sex stycken behovsanställda. Tvätteriet består av två maskiner och två torktumlare. Sedan starten av tvätteriet och städtjänsterna har förfrågan på dessa tjänster bara ökat. 


Företaget använder sig av den senaste städutrustningen, som både är effektiv och miljövänlig, något som Juan månar om. 


– Vi har en dammsugare med 16 meter långt skaft, som kan användas bland annat för ventilationer. Vi använder oss också av fyra ångtvättar, vilket är väldigt miljövänligt då inga medel eller kemikalier behövs.
RUT-tjänster med sommar- och vinterpaket 

Fastigheterna som Juan hyr ut består av både lägenheter och radhus, där merparten av hyresgästerna består av pensionärer. Precis som företaget är måna om att ge god service inom sina andra tjänster, så är de också måna om att hyresgästerna har det bra och trivs. 


– De kan alltid nå oss om det skulle uppstå något problem, oavsett om det är helg eller kväll. Vi har också som tradition att dela ut påskägg och julklappar och har även en årlig grillfest som vi bjuder in alla våra hyresgäster till. 


Förutom att de erbjuder hemstädning till sina hyresgäster och andra privatpersoner kan de även bistå med andra tjänster som snöskottning på vintern och gräsklippning på sommaren. Här kan hyresgästerna köpa vinter- och sommarpaket, med olika tjänster. 


– Vi har alla förutsättningar för att kunna erbjuda våra kunder dessa tjänster. Nu har även tvättjänster kommit med i RUT-avdraget, vilket har gjort det ännu bättre.


Levererar alltid med kvalitet och god service 

För Juan och de anställda innebär alla olika tjänster att ingen dag är den andre lik.


– Ena dagen kan vi vara i tvätteriet för att nästa dag städa ett kontor eller hemma hos någon och det är det som gör vårt jobb så roligt, säger Louise, platschef i företaget.


Vilka tjänster företaget än utför är kvalitet det allra viktigaste. 


– Vi är inte så noga att sätta tidsramar, utan det är viktigare att det blir bra. Vi fakturerar också bara för den tid vi varit där. Tar städningen en timme mindre än beräknat så fakturerar vi bara för det, säger Juan. 


Visionen inför framtiden är att växa i lagom takt och bibehålla den goda service och kvalitet som genomsyrar företaget idag. 


– Vi är rädd om våra kunder, då det är de som är grunden till företaget. Vårt fokus är att alltid leverera bra service till dem, avslutar Juan. 

Läs mer...

2021-04-21

EM_fobab_01

Snickare och entreprenör med bred kunskap

Artikel Med stor flexibilitet utför Fobab alltifrån små till större uppdrag åt många företagskunder i Stockholm. Alla uppdrag utförs med stort engagemang och för dem är ingenting omöjligt.
EM_Folkets juristbyra° _01

Folkets Juristbyrå är Sveriges enda juristbyrå med fokus på hbtq-personer

Artikel Den som blir förföljd, trakasserad eller hotad på grund av könstillhörighet eller sexuella läggning i sitt hemland är skyddad i internationell rätt och har rätt till asyl. Enligt jurist Silas Aliki är...
  • JH Fastigheter
  • Tel: 0730-79 99 62
  • Adress: Nygårdsvägen 9, 960 24 Harads
  EM_andrea_brandstrom_01

  Andréa Brändström

  Vinnare av Hela Sverige Bakar 2017.

  _Skincity-pressbild

  Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

  Professionell hudvård online

  6

  Löwengrip

  Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

  Arkiv

  © 2021, Enterprise Magazine