EM_tabytandlakarna_02

Flexibel tandläkarklinik i Täby

Hos Täby Tandläkarna råder ett stort och varmt engagemang för varje patient, hög tillgänglighet och kvalitativ tandvård.
– Vi erbjuder alltid snabba tider, ofta redan samma dag och vi tar emot patienter i alla åldrar, med olika problem och även tandvårdsrädda. Vi vill ta hand om patienterna på bästa sätt, så att de känner sig trygga och får den vård de behöver, säger Shahram Pouladi.

I ljusa, fräscha och trivsamma lokaler erbjuder Täby Tandläkarna tandvård med stor kunskap och bred erfarenhet. Det är enkelt att hitta till kliniken som också har tillgång till parkering alldeles intill. På tandläkarkliniken erbjuder de många olika slags behandlingstyper, från lagningar, implantat och tandregleringar till tandblekning och rotfyllningar. 


Nazafarin Frozanpor och Shahram Pouladi är allmäntandläkare och driver kliniken tillsammans. Nazafarin är även specialiserad inom implantat och kirurgi och de har båda en lång erfarenhet av yrket. De utbildade sig till tandläkare under 90-talet och trivs verkligen med sitt yrke, vilket också märks då de lägger fokus på både kvalitet och kundbemötande.
– Vi ställer höga krav på oss själva och är väldigt serviceinriktade. Till exempel kommer många till oss som är tandvårdsrädda och eftersom vi är lyhörda för deras behov har gjort att många rekommenderar oss, säger Nazafarin. 


Täby Tandläkarna genomsyras av många mjuka värden, där man hela tiden eftersträvar att ta hand om patienterna på bästa sätt och finnas tillgängliga när de behöver det. Förutom att de har förlängda öppettider några dagar i veckan, så finns de också tillgängliga för vissa patienter under helgerna, efter till exempel en operation.


– De kan alltid nå oss, om de har besvär eller frågor, även om det är helg, säger Nazafarin. 


Akuta och flexibla tandläkartider 

Till kliniken kommer patienter i alla åldrar, från små barn till pensionärer och inte sällan blir en hel familj patienter på kliniken. 


– Vi jobbar med alltifrån barn till deras morfar och mormor och det är väldig roligt. Här kan de prata om sina barn eller barnbarn och jag vet vilka de är och vice versa, säger Nazafarin. 


Här tar de också emot patienter och försöker ge dem tid redan samma dag om det handlar om akuta problem. På kliniken lägger de stor vikt vid att patienterna ska känna sig trygga och att de befinner sig i en avslappnad miljö. 


– Här möter också patienterna samma personal, då våra anställda har varit hos oss under lång tid, säger Shahram. 


På kliniken jobbar de också väldigt flexibelt, då de i allra högsta grad försöker att möta patienterna behov. 


– Vi kan ge våra kunder mycket bra service, då vi kan komma tidigare eller gå senare om det krävs. 

Vid behov har vi också öppet på helgerna, säger Nazafarin. 


Till Täby Tandläkarna kommer också många nya patienter, då många bostadsrätter byggs i området. Här får dessutom alla nya patienter 500 kronor i rabatt vid första besöket.
Tandvård som förhöjer livskvaliteten 

På kliniken utför de också estetisk tandvård, som ibland både kan fylla en funktion för bettet men också förhöja livskvaliteten för många människor. 


– Idag lever vi allt längre och att ha friska tänder och kraven på hur de ska se ut har blivit allt viktigare. Förut var man inriktad mer på proteser men nu har implantat kommit för att stanna. En fast tand ger livsglädje, det är dels viktigt för talet men också viktigt i sociala sammanhang för många människor, avslutar Nazafarin.

Läs mer...

2021-03-30

Em_Gigs for her_02

Vägen till jämställdhet och inkludering går genom ett sunt ledarskap

Artikel Gigs for her AB hjälper företag att sätta sin plattform för jämställdhet och inkludering, Genom att ge företag stöd i organisationsutveckling och genom att göra jämställda och inkluderande rekryteringar...
Enterprise.se_partnertekst 09-03-2021

Vi möblerar hallen: Hur kan man undvika att förstöra det första intrycket av lägenheten?

Artikel Ett litet rum med stor betydelse. Hallen är det första intrycket av en lägenhet. Det är här du välkomnar besökare, tar farväl och väntar på familjemedlemmar. Det är också den plats där du börjar varje...
  • Täby Tandläkarna
  • Tel: 08-768 07 07
  • Adress: Göran Elgfelts gata 2, 183 34 Täby
EM_mercedes.murat_04

Mercedes Murat

Konstnären som balanserar känslofylld konst med hårt fysiskt arbete.

_webb_BI1

CAIA Cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: CAIA Cosmetics.

EM_andrea_brandstrom_01

Andréa Brändström

Vinnare av Hela Sverige Bakar 2017.

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine