enterprisemagazine.se - www.arval.se - 23-06-2021

Funderar du på att leasa bil till företaget?

Är det så att du har ett företag, där du har behov av en eller flera bilar? För att det inte ska bli allt för dyrt, genom att köpa in dem själv, så kan du välja att satsa på det som kallas för företagsleasing. Leasing av företagsbil, tjänstebil, re-lease med mera, det kan du hitta hos Arval. De är ett företag som erbjuder företagsleasing. Hos dem hittar du en mängd olika bilmärken att välja mellan. Det är ett kostnadseffektivt sätt att skaffa in bilar till företaget. Att leasa är ett slags hyravtal kan man säga. Genom att du satsar på att leasa bil för företaget hos Arval, så räcker det att du betalar en månadsavgift. Det ger en bra översikt över kostnaderna. Du behöver då inte heller binda eget kapital genom att köpa in bilar. Är det flera bilar du behöver då går det ofta att få smarta paketavtal på företagsleasing.


Företagsleasing är en smart affär

Företagsleasing hos Arval är ett mycket bra val. De erbjuder det som heter operationell leasing. Idag finns det vanligtvis två former av leasing som är just då operationell leasing och sedan finns det även det som heter finansiell leasing. Operationell leasing är det bästa valet, eftersom du får då kontroll på alla kostnader i detta avtal. Dessutom är det så att i denna leasingform så ingår saker som försäkringar och service, men även däck, däckhantering och reparationer i priset du betalar varje månad. När det gäller restvärdet, så är det som så att det är redan garanterat från början med detta avtal. Du kan alltså välja att efter avtalet löpt ut, att lämna bilen åter till dem och sedan välja ut nya bilar att ta på ny leasingperiod. Att satsa på företagsleasing är en bra affär, som ger dig bra kontroll över alla kostnader kring det hela.

Läs mer...

2021-06-23

EM_ABP entreprenad_02

Markentreprenör med sinne för detaljer

Artikel Att anlägga en trädgård, göra en garageuppfart eller allmänt snygga till sin tomt gör inte bara sitt till för trivseln, det höjer många gånger också värdet på en fastighet. – I de flesta fall får man...
EM_alltibygg_07

Byggfirma som kan sköta hela byggprocessen

Artikel Hos Allt i 1 Bygg Huskvarna AB får kunderna en bekväm lösning för sitt byggprojekt. Här får de hjälp med alltifrån bygglovshandlingar och ritningar till uppförande med totalentreprenad.
EM_andrea_brandstrom_01

Andréa Brändström

Vinnare av Hela Sverige Bakar 2017.

EM_marcus-aujalay_02

Markus Aujalay

Sveriges tuffaste matjury är epitetet på juryn i Sveriges Mästerkock. Markus Aujalay är domaren som ger mästerkockarna mardrömmar.

EM_georg-wikman_01

Mannen bakom Kan Jang

Georg Wikman är grundaren bakom hälsopreparaten Arctic Root, Kan Jang, Chisan och  nya Adapt-serien.

Arkiv