Dela artikel

Gedigen erfarenhet av kosmetiska tatueringar

Veropigment 25 är en klinik i Göteborg som specialiserar sig på kosmetiska tatueringar och mikropigmentering. Förutom det erbjuder kliniken en rad andra behandlingar.

Veronica Bergöö kommer ursprungligen från Ecuador och studerade kosmetiska tatueringar i hemlandet. Senare flyttade hon till Miami och studerade mikropigmentering. Där träffade hon sin svenska man som hon flyttade till Göteborg med. År 2011 startade hon Veropigment 25 och har specialiserat sig på att ta bort dåligt applicerade pigmentsbehandlingar som andra kliniker har gjort.


 – Många som kommer hit för att bli av med en dåligt gjord kosmetisk tatuering är både ledsna och uppgivna, men deras sinnesstämning förändras och byts till ren glädje när det ser resultatet av mitt arbete, säger hon.


 Veronica har 20 års erfarenhet av branschen och är därmed mycket skicklig. En annan specialitet är att hjälpa personer som har alopecia, fläckvis håravfall, där många har blivit av med hela eller delar av sina ögonbryn. Att då kunna erbjuda dem en lösning med 3D-ögonbryn gör att de kan uppleva att de har ”normala” ögonbryn. Därmed blir de inte påminda om sin sjukdom varje gång de ser sig i spegeln. Att underlätta deras vardag är något Veronica högt värdesätter.


 – Jag gör det inte för pengarna. Jag arbetar för att se människor må bra och bli glada, säger hon.


 Veropigment 25 erbjuder, utöver kosmetiska tatueringar och mikropigmentering, en rad andra behandlingar som exempelvis ultraljuds-peeling, oxygen-behandling, DermaPen, Peeling, SHR hårborttagning, OPT Skin Rejuvenation och Yag Laser (tatueringsborttagning).


 – Den största glädjen är när kunden ser sig i spegeln och ser att de fått precis det de ville ha, säger hon.2017-12-13