204050_04204050_02204050_01

Golvbutik som sticker ut

Nya, fina golv kan ge hem, kontor och offentliga miljöer helt nya uttryck. Med rätt golv på rätt plats och med rätt kvalitet kan man dessutom skapa en miljö som blir hållbar i många år framöver. Handlagolv.se är en återförsäljare av kvalitativa golv med snabba och fraktfria leveranser samt en gedigen kunskap som de gärna delar med sig av till sina kunder.

Under 2019 startade golvbutiken handlagolv.se på nätet. Golvbutiken ägs och drivs av företaget BrA Flooring AB som startade samma år. I butiken säljer de golv till konkurrenskraftiga priser och samarbetar idag med en noga utvald leverantör.

 – Redan när vi startade var planen att sälja kvalitativa golv till bra priser. Den leverantör som vi samarbetar med idag är hittills den enda som levt upp till de höga krav som vi ställer, säger Bahman Varseh som är delägare i företaget.

Unikt för företaget är att delägarna Bahman och Alexander har mer än femtio års erfarenhet av

detalj- och bygghandeln samt som golvläggare, vilket gör att de också kan dela med sig mycket kunskap till sina kunder. Både Alexander och Bahman jobbar som konsult åt golvtillverkare, både i Sverige och Danmark.

 – Vi är mer än bara en butik som säljer golv. Det är också en plattform där vi delar med oss av all vår kunskap och finns till för våra kunder när de ska välja sitt golv, förklarar Bahman.

De riktar sig idag mot kunder över hela Sverige och inom ett par år finns visionen att kunna leverera till resten av norden.


I webbutiken säljer de laminat- och vinylgolv och har också lanserat nyheten BioVinyl.

 – Det här golvet har verkligen blivit en jättesuccé. Det är ett golv som är anpassat för uterum och tål fukt, värme, kyla och ljus. Det är ett kompositgolv fast med ett klicksystem.

Ett annat, lite unikt golv som företaget säljer är X-way serien som består av fyra dekorer. Laminatgolvet har ett unikt klicksystem som gör att man kan lägga golvet efter det mönster man önskar. Bland annat kan man på egen hand lägga fiskbensmönster, något man annars inte kan göra med ett vanligt laminatgolv.
Företaget har ett gediget lager i Malmö, varifrån golvet levereras på ett enkelt och säkert sätt hem till kunden. 

 – Vårt stora lager är en viktig nyckel i verksamheten. Det gör det möjligt att lagerföra en större mängd golv och därmed kunna erbjuda snabba leveranser. När kunderna handlar av oss kör vi i största möjliga mån hem det till dem, för att säkerställa att golvet kommer i just det skick vi önskar.

En annan trygghet för kunderna som handlar hos handlagolv.se är att deras leverantör ger 20-30 års garanti på sina golv.


Oavsett vart i landet golvet levereras skickas det fraktfritt, vilket inte innebär några merkostnader för kunden.

 – Det är inte bara hemleveransen som är gratis hos oss. Vi skickar nämligen gärna ut provbitar helt utan kostnad eftersom vi tror att det absolut bästa stället att se sitt nya golv är i den miljö som det senare ska installeras på. Det här var också en av våra visioner när bolaget grundades, att ge kunderna ett showroom hemma hos sig.

Bahman berättar att de haft en bra start och att de än så länge bara börjat sin resa. Inom en snar framtid planerar de att både bredda sortimentet av golv och tillbehör samtidigt som de vill hitta fler leverantörer i Sverige, som de kan bli återförsäljare åt.

 – Leverantören som vi har är välkänd men inte just i Sverige, därför letar vi nu svenska tillverkare som lever upp till våra krav. Vi kommer även att börja med parkettgolv för att bredda vårt utbud.

I framtiden finns också planerna på att öppna en butik med ett showroom. Dit kan kunderna komma för att se golven och lägga en beställning.


Läs mer...

2020-09-18

Webbshop
enterprisemagazine.se - concito.se - 18-06-2021

Intresserad av att hitta nya kunder?

Artikel
EM_Lo¨vsta stuteri_02

Uppfödning av travhästar på Lövsta Stuteri

Artikel Med ett noga urval av de bästa hingstarna men också ston och en kvalitativ seminverksamhet föds framtidens stjärnor inom travsporten.
  • HANDLAGOLV.SE
  • Tel | 0762-77 88 81
  • Korgpilsgränd 1, 233 63 Bara
_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

EM_mercedes.murat_04

Mercedes Murat

Konstnären som balanserar känslofylld konst med hårt fysiskt arbete.

EM_dennis-teknikmagasinet_04

Butikschef på Teknikmagasinet

Denis Manasiev Vukotic driver Teknikmagasinet mot nya framgångar!

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine