EM_tidynu_03EM_tidynu_04EM_tidynu_06EM_tidynu_05

Hemstäd med många mjuka värden

Med stor noggrannhet utför Tidy.nu hemstädning i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Västerås. För dem står relationer, leverans och hållbarhet i fokus.
– Vi tänker mycket på miljön men hållbarhet för oss är även att vårda kundens hem när vi utför våra uppdrag och dessutom värna om vår personal. Vi tänker mycket på att ha goda relationer, både med våra kunder och anställda, säger Per Danckwardt.

Tidy.nu som funnits sedan 2016 och främst är inriktade på hemstäd drivs av delägaren Per Danckwardt som har en lång erfarenhet av att både jobba med tjänsteföretag och människor. 


Per började jobba på Nanny.nu efter universitetsstudierna, där han tog hand om kundhantering och rekrytering. Efter tre år blev han tillsatt som vd. När förändringarna i RUT-avdraget kom, som innebär att avdraget minskades och de sänkta arbetsgivaravgifterna för anställda under 26 år togs bort, var företaget tvungen att göra en omställning. 


– Vi tappade farten i och med detta men vi ville fortsätta framåt. Vi bestämde oss då för att erbjuda även hemstädning och startade upp ytterligare ett bolag.


Per hade nu blivit en del av ledningsgruppen och de gjorde några förvärv och köpte upp olika företag inom bland annat barnpassning. Efter en tid ville de gamla ägarna kliva av i och med förändringarna, vilket gjorde att Per och hans kollega Erik köpte bolagen. 


– Då gjorde vi också en plan för vad vi skulle satsa på och valde Nanny.nu och Tidy.nu, där vi skulle inrikta oss på tjänster mot privatpersoner.Städning med hög kvalitet 

Deras huvudverksamhet består av hemstädning men de erbjuder också sina kunder tjänster som storstädning, flyttstädning, visningsstädning, fönsterputs, tvätt och mycket mer.


Som kund hos Tidy.nu kan man också skräddarsy sitt eget paket, för att få en städning som passar behovet. Den som anlitar företaget kan nyttja RUT-avdraget som från den första januari kan nyttjas upp till 75 000 kr per person och år. 
”Vi lägger mycket tid och värde i relationen till personal, kunder och chefer. 
Vi ska ta hand om alla”
Något som genomsyrar företaget är deras fokus på goda relationer. 


– Vi lägger mycket tid och värde i relationen till personal, kunder och chefer. Vi ska ta hand om alla.


Kvaliteten är annan viktig del i företagets sätt att jobba. 


– Vi talar om vad vi ska leverera och lever upp till det. Vi levererar på hög nivå och eftersträvar att alla städningar ska vara prickfria. 


Inom företaget finns fler mjuka värden, som en omtanke om miljön. 


– Vi jobbar med biotekniska rengöringsmedel, vilket är den, så vitt vi vet, mest miljövänliga lösningen som finns.Helhetslösning för hem och trädgård 

Det märks tydligt att Per har en stor drivkraft av att bygga upp företag med tjänster som fokus men också att jobba med människor. 


– Jag tycker om att starta självgående delar som rullar på av sig själv. Det finns en operativ chef på de olika bolagen men jag är med och hjälper dem inom olika delar, som hur de till exempel säkerställer kvalitet.


Per berättar att de i framtiden vill växa och kunna erbjuda sina tjänster över hela landet men även utöka sitt spann av tjänster, så de kan vara en helhetslösning för hemmet. 


– Vi vill inom koncernen kunna erbjuda ett brett utbud av tjänster till våra kunder, så som städning, barnpassning, hantverk, trädgård och flyttjänster.


Inom den närmaste framtiden kommer de fokusera på att vidareutveckla sina tjänster fönsterputsning och flyttstädning. 


– Även om vi redan är vassa inom flyttstäd har vi fortfarande en bit kvar att gå och vi kommer satsa på att utbilda städarna och utöka med fler bilar, avslutar Per. 

Läs mer...

2021-04-09

EM_fobab_01

Snickare och entreprenör med bred kunskap

Artikel Med stor flexibilitet utför Fobab alltifrån små till större uppdrag åt många företagskunder i Stockholm. Alla uppdrag utförs med stort engagemang och för dem är ingenting omöjligt.
EM_Esn Sverige_01

Kvalitativa elinstallationer i Stockholm

Artikel Med stor noggrannhet utför Esn Sverige AB elinstallationer åt både privatpersoner och företag. Trots sin korta tid på marknaden har företaget blivit en omtyckt aktör med ett brett spann av kunder.
  • Tidynu AB
  • Tel: 010-516 39 00
  • Adress: Jungfrugatan 35, 114 44 Stockholm
  EM_dennis-teknikmagasinet_04

  Butikschef på Teknikmagasinet

  Denis Manasiev Vukotic driver Teknikmagasinet mot nya framgångar!

  EM_mercedes.murat_04

  Mercedes Murat

  Konstnären som balanserar känslofylld konst med hårt fysiskt arbete.

  _webb_BI1

  Caia cosmetics

  Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics.

  Arkiv

  © 2021, Enterprise Magazine