Dela artikel

Homestyling ligger i tiden

Många tycker om att inreda hemma och det ligger i tiden att planera personliga rum som man gärna presenterar för sina vänner. Det är däremot inte simpelt att få till rätt balans och harmoni gällande färg, form, design och belysning. Desire Design gör jobbet åt dig.

Desire Design i Bromma startades för 2,5 år sedan av Lotta Inglander som vet att lyckade inredningsprojekt kräver sin planering. Hennes företag fokuserar på homestyling och hjälper dagligen kunder med inredning och design. Nu drivs företaget av henne och Anna Marklund som har varit med sedan starten. Båda två har lång erfarenhet som inredare. Anna har varit butikschef för Nordiska Hem, och Lotta dekoratör på Nordiska Kompaniet.
   – I dag driver vi butiken tillsammans, säger Lotta, som har varit inredare i 20 år.

I konceptet ingår även en klädbutik som ligger på Ålstensgatan i Bromma.
   – Det är ett unikt koncept och vi handplockar våra butiksleverantörer som verkligen brinner för sina produkter. Vi går på vår magkänsla och vår största målgrupp består av kvinnor över 40 år, säger Lotta.

Teamet inreder privathem både i Sverige och utomlands, samt planerar en hel del offentliga miljöer och kontorslandskap. Desire Design bygger även mässor. Inredarna besöker alltid inomhusmiljön som skall stylas om, för att bilda sig en uppfattning om projektets storlek. Både stora som små jobb välkomnas.
   – Vi kan ge både kontor som hem ett nytt ansikte. Det kan handla om att välja rätt färg på kuddar, till att byta ut en lampa eller möbler. Vi fokuserar på små detaljer som kan göra stor skillnad.

Det behöver inte kosta skjortan att göra om hemma, utan man kommer väldigt långt med en stor nypa av kreativitet och kunskap.
   – Våra butiksbesökare kommer ofta in till oss med ett fotografi i handen. De vill ha personliga råd och tips, och vi har objektiva ögon som kan hjälpa dem att skapa mysiga och trivsamma hem.

Drömmer du också om ett harmoniskt och balanserat hem? Kontakta i sådana fall duon på Desire Design som sjuder av engagemang och servicevilja, samt har ett gott öga för design.
   – Ring gärna oss för en konsultation. Vi garanterar att du inte kommer att ångra dig.

2015-03-05