204113_01204113_02

Hudterapeut med passion för sitt yrke

Christina Lindhagen som är auktoriserad hudterapeut har inte bara en lång erfarenhet och stor kunskap inom skönhet och hälsa. Hon har också en bredd av behandlingar som gör att det finns något för vem som än söker sig till salongen.

Christina Lindhagen har under många år arbetat som hudterapeut och brinner verkligen för sitt yrke.

I hennes salong har hon en bredd att stoltsera med, då det finns en behandling för alla, oavsett om man är ung, gammal, kvinna eller man. Här utför hon såväl ansiktsbehandlingar, massage och make-up som manikyr, pedikyr och vaxning. Hon utför även microblading som är en semi-permanent ögonbrynstatuering samt färgning av fransar och bryn. Hon arbetar även med några apparater som hon utför mer avancerad och resultatinriktad hudvård med. Hur ansiktsbehandlingarna utformas skiljer sig mellan kunderna, då hon anpassar behandlingarna efter varje individ.

 – Alla kan i stort sett göra en ansiktsbehandling men alla har olika behov och jag anpassar alltid det efter kunden. Behandlingarna kan bestå av rengöring, peeling, portömning eller att återfukta huden.
Christina berättar att hon alltid har varit intresserad av skönhet, hudvård, makeup och hälsa. När hon fick syn på en hudterapeuts utbildning kände hon direkt att det var rätt för henne. Hon utbildade sig 2007 och har sedan dess jobbat både som anställd och egen företagare i branschen. Idag driver hon sin egen verksamhet, i en del av Salong Länsmansgården och till hennes salong kommer till största del kvinnor men också män.

 – Männen kommer inte lika regelbundet men de är också i behov av hudvård i samma utsträckning som kvinnor egentligen.

Åldrarna på kunderna varierar men till stort del är det många medelålders kvinnor som söker sig till salongen.

 – Det är många som känner att huden alltid fungerat bra men att det skett förändringar och vill unna sig en behandling och även ha hjälp med att hitta rätt produkter. 

Då det också är en del ungdomar som kommer till salongen som har problem med akne, erbjuder Christina en speciell ungdomsbehandling där hon rengör huden och delar med sig av lite tips.


Att driva en salong är verkligen något som passar Christina med hennes brinnande intresse för både skönhet, hälsa och människor.

 – Det är jättekul då det är så varierat. Även om jag har en dag med bara ansiktsbehandlingar blir det aldrig lika eftersom jag behandlar olika kunder.

Christina har under åren skaffat sig många trogna kunder som under lång tid kommit till salongen.

 – Jag tror att kunderna väljer mig för att jag är erfaren, noggrann och bra på det jag gör och jag lämnar aldrig en kund missnöjd. Jag gillar det jag gör och jag tror att det märks. Kunderna säger att jag har bra handlag och att de känner sig bekväma med att komma till mig.

Läs mer...

2020-10-01

Boka direkt
EM_hundarnas hus_03

Hunddagis i trygg miljö

Artikel På Hundarnas Hus får hundarna vistas i en lugn miljö, samtidigt som de tas om hand av personal med mycket kunskap. Här finns förutom hunddagiset även en butik med foder och tillbehör, hundtrimning och...
enterprisemagazine.se - concito.se - 18-06-2021

Intresserad av att hitta nya kunder?

Artikel
  • CHRISTINA LINDHAGEN
    AUKTORISERAD HUDTERAPEUT
  • Tel | 0739-25 36 81
  • Salong Länsmansgården, Danderydsvägen 146, 182 36 Danderyd
_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

_webb_BI1

Caia cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics.

6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine