205060_01205060_02205060_03

Köper defekta bilar från hela Sverige!

Bilado är det enda bilföretaget som köper defekta bilar från hela landet via telefon! Från kontoret i Stockholm, har man koll på bilars värde och kan på så sätt köpa in bilar oavsett skick, utan att ha sett dem!

Bilado har en affärsidé som gör det lätt för den som vill sälja sin defekta bil. Är den krockad, har ett allvarligt elfel som gör den obrukbar, står den inför kraftigt dyra reparationer, köper Bilado in bilen. Och detta oavsett var i landet man ringer ifrån.


Vi gör upp affären per telefon. Vi köper alltså in alla bilar osedda. Kunden får pengarna först. Sedan står vi för hämtningen, oavsett var bilen står. Vi vill göra det lätt för säljaren att bli av med den; hen skall heller inte behöva syssla med blanketter för ägarbyte. Vi är uppkopplade mot Transportstyrelsen hela tiden, och ordnar ägarbytet och allt pappersarbete, berättar ägare Josef Stankiewicz.


Köper alla bilar osedda

Man köper alltså bilarna osedda, men oftast är kunderna ärliga när de berättar vilka fel som det är på bilarna. Skulle det vara fel som kostar mer att reparera än vad Josef trott, är det ingen större skada skedd. Det jämnar ofta ut sig ekonomiskt sett i det långa loppet.


Josef började bli intresserad av begagnade bilar, när han själv köpte en bil på Blocket, rustade upp den och sålde den vidare med vinst. Samtidigt läste han ekonomi på gymnasiet, och blev både intresserad av bilar och hur man kunde starta en verksamhet med bilförmedling via internet som kunde vara ekonomisk lönsam.

Han studerade alla tänkbara bilmodeller och utrustningspaket, och har blivit något av en expert på att bedöma bilars värde. Efter några år med lokal bilförmedling runt 2015, då det fortfarande var mycket ovanligt med bilförmedling via internet, startade han ett rikstäckande biluppköparföretag.


Goda kundrecensioner

För att man som privatperson kunna lita för en bilfirma eller företag överhuvudtaget är det viktigt med goda recensioner på nätet. Bilado har fått goda kundrecensioner genom åren, vilket gör att andra som vill sälja sina bilar kan lita på att man har att göra med en seriös aktör. Josef har bland annat sålt bilar åt offentliga personer, politiker och större företag.

   – Tidigare kunde det vara väldigt lätt att åka på oseriösa bilföretag, och man kan bli lurad. Tack vare att googla på recensioner vet man att man kommit seriöst. Jag vill göra det bästa för kunden och underlätta säljprocessen. Vi köper bilar oavsett prisklass och skick. Det ingår alltid kostnadsfri hämtning över hela landet.  

I dagsläget finns det inga bilföretag som köper upp alla typer av defekta bilar i hela landet på det sättet Bilado gör.


Inför prisgaranti

Prisgaranti är något som Bilado nu håller på att införa.

Har ett annat företag bjudit mer än vad vi vill ge för en bil, lovar vi kunden 2000 kr mer betalt än det andra budet han fått. Då blir de mycket nöjda och glada! Vi vill hjälpa kunden och vägleda dem på ett bra sätt om de står i begrepp att sälja sin bil!


Läs mer...

2020-11-05

Sälj din bil
EM-birka-bilelektronik_01

Godkänd Boschverkstad – bra på bilelektronik

Artikel Elektronik som krånglar på bilar är ingen lätt sak att åtgärda och ofta kan det bli väldigt dyrt om man går till en märkesverkstad. Hos Birka Bilelektronik Service i Stockholm kan man lämna in sin bil...
Robin So¨derling tennis

Vilka idrottsstjärnor äger sina egna företag?

Artikel
  • BILADO.SE
  • Tel: 08-121 480 65
_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

_webb_BI1

Caia cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics.

Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

Arkiv