Dela artikel 2 min lästid

Kunniga gipsmontörer i Stockholm

Med kvalitet och effektivitet förser Mongol Bygg företag i byggbranschen med stora och små projekt inom gipsmontage. Med stor noggrannhet monterar de gips åt sina kunder i hela Stockholm.

Att anlita ett företag som kan sitt område, är snabb och samtidigt levererar med kvalitet är inte alltid självklart men är drömmen för många företag som ska anlita underleverantörer inom byggbranschen. 


Mongol Bygg är gipsmontörer i Stockholm som både värnar om goda kundrelationer och att alltid leverera med kvalitet. Trots att de är ett väldigt ungt företag på marknaden har de hunnit bli en omtyckt aktör som snabbt fått många kunder.– Vi jobbar snabbt och kostnadseffektivt. Dessutom utför vi alltid jobb med stor kvalitet samtidigt som vi för ett gott samarbete med våra kunder, säger Batsukh Davaadorj som tillsammans med Ganbat Tserennorov driver företaget.

 

Ägarna som båda är gipsmontörer kommer från Mongoliet och har en lång erfarenhet av branschen. Företaget som har tjugo anställda är verksamma i hela Stockholm. Idag har de tio anställda och verkar oftast som underentreprenörer till byggföretag. Gipsmontörer med moderna maskiner 

Mongol Bygg tar sig an både större och mindre uppdrag av gipsmonteringar men inte sällan anlitas de för större jobb. Företaget som har moderna maskiner och stor kunskap får oftast ritningar från byggbolagen som de utgår ifrån. Just nu utför de ett uppdrag som underleverantör åt ett byggföretag, där de är med och bygger 150 lägenheter i Täby Parken. Företaget om startade under 2020 har på kort tid vuxit med många uppdrag och kunder och inför framtiden hoppas Batsukh och Ganbat att de kan växa ytterligare. 


– Vi vill växa i lagom takt och vara runt 25 personer om några år, avslutar Ganbat. 

2022-08-31