EM_svenska roddfo¨rbundet_02

Lovisa Claesson uttagen till OS

Med fin rodd och tufft motstånd på kvalregattan i Varese, Italien, klarade Lovisa av att ro hem en plats till OS i Tokyo. Lovisa är från Borås och Öresjö SS och är en del av förbundets OS-satsning, Sweden Rowing Team 2024 mot OS i Tokyo och Paris.


Rodd är en olympisk sport som erbjuder träning och tävling, rekreation i olika former och miljöer, individuellt såväl som i lag. Det är en av de tio grundsporterna som funnits med i OS-programmet sedan starten 1896. 


Rodd har en unik kombination av uthållighet, styrka, teknik, samspel, koordination och harmoni. Som roddare, motionär eller elitsatsande, barn eller ungdom och oavsett härkomst, vill du vara en del av vår gemenskap. Svensk rodd omfattar föreningar från Kälarne i norr till Malmö i söder.


Läs mer...

2021-05-17

Em_serviceinabox_03

IT-företag med känsla

Artikel Bakom IT- och konsultföretaget Service in a Box AB finns en lång erfarenhet av data och IT men också en enorm drivkraft att hjälpa människor och företag så att de på bästa sätt kan använda IT som ett verktyg...
EM_advokatfirman-hahne-norlin_01

När du befinner dig i en kris eller vill förekomma en- välj rätt advokatbyrå

Artikel De flesta människor behöver någon gång i livet vända sig till en advokat. Du går igenom en skilsmässa, barnen ska få gåvor, ett testamente ska upprättas eller du har dragits in i ett brottmål. Advokater...
  • Svenska Roddförbundet
EM_mercedes.murat_04

Mercedes Murat

Konstnären som balanserar känslofylld konst med hårt fysiskt arbete.

EM_dennis-teknikmagasinet_04

Butikschef på Teknikmagasinet

Denis Manasiev Vukotic driver Teknikmagasinet mot nya framgångar!

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom Skincity

Annica Forsgren Kjellman ligger bakom skönhetsimperiet Skincity – professionell hudvård online.

Arkiv