EM_svenska roddfo¨rbundet_02

Lovisa Claesson uttagen till OS

Med fin rodd och tufft motstånd på kvalregattan i Varese, Italien, klarade Lovisa av att ro hem en plats till OS i Tokyo. Lovisa är från Borås och Öresjö SS och är en del av förbundets OS-satsning, Sweden Rowing Team 2024 mot OS i Tokyo och Paris.


Rodd är en olympisk sport som erbjuder träning och tävling, rekreation i olika former och miljöer, individuellt såväl som i lag. Det är en av de tio grundsporterna som funnits med i OS-programmet sedan starten 1896. 


Rodd har en unik kombination av uthållighet, styrka, teknik, samspel, koordination och harmoni. Som roddare, motionär eller elitsatsande, barn eller ungdom och oavsett härkomst, vill du vara en del av vår gemenskap. Svensk rodd omfattar föreningar från Kälarne i norr till Malmö i söder.


Läs mer...

2021-05-17

EM_Elkompaniet_01

Erfaren elfirma på frammarsch

Artikel Med stor kunskap och lång erfarenhet utför Elkompaniet olika slags installationer med hög kundservice och smidighet. Hos dem finns det alltid en vilja att hjälpa kunderna till den bästa lösningen.
EM_FP_entreprenad_03

Entreprenadtjänster med bredd i Markaryd

Artikel Med flexibla maskiner och lång erfarenhet kan FP Mark och Entreprenad förse sina kunder med såväl små som stora uppdrag inom mark och entreprenad. – Jag kan utföra det mesta och det finns nog inget inom...
  • Svenska Roddförbundet
_webb_BI1

Caia cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics.

6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

EM_mercedes.murat_04

Mercedes Murat

Konstnären som balanserar känslofylld konst med hårt fysiskt arbete.

Arkiv