enterprisemagazine.se - 101procentmaleri.se - 16-04-2021

Måla om hemma och öka trivseln

Husägare stöter med jämna mellanrum på ett och samma problem. De behöver anlita hantverkare som kan hjälpa till med diverse olika reparationsarbeten. Det handlar allt från fönstermålning till tapetsering. Att det finns gott om olika företag är det ingen tvekan om. Frågan är däremot hur du hittar en firma eller enskild företagare som gör ett bra arbete.


Först och främst är det viktigt att söka på rätt sätt efter vad du behöver. Till exempel bor du i Göteborg kan du skriva Målare i Göteborg för att komma åt alla företag eller hantverkare som erbjuder den tjänsten. Vad annat ska du tänka på? Läs gärna vidare. 


Att tänka på när du anlitar en hantverkare

Ok, låt oss säga att du nu hittat ett antal olika firmor på nätet som offererar tjänster du kan ha nytta av.  Självklart finns det lite annat att tänka på innan du anlitar någon av dem. Här kommer några nyttiga tips:

  • Välj ett företag eller hantverkare med bevisar erfarenhet.
  • Be att få se en referenslista.
  • Ifall du har tid och lust kan du själv ringa någon av de nöjda kunderna för att få en egen uppfattning. Denna regel gäller större uppdrag. 

Hur stor roll spelar priset?

Att reparera eller förnya bostaden är inte billigt, det vet vi alla om. Att olika hantverkare tar olika betalt är inte heller någon nyhet. Priset spelar givetvis en väldigt stor roll för alla. Många brottas med en stramare budget och relativt stora behov, därför är kostnaden en självklar faktor att ta hänsyn till. 


Observera att det kan löna sig att betala lite mer ifall hantverkaren i fråga gör ett bra jobb som kommer att hålla längre jämfört med att spara några tusenlappar och få göra om projektet, ifall det inte är rätt utfört. Tänk gärna på den regeln när du bestämmer dig vem du anlitar och hur mycket du är villig att betala. 


Sponsrat innehåll

Läs mer...

2021-04-05

EM_fobab_01

Snickare och entreprenör med bred kunskap

Artikel Med stor flexibilitet utför Fobab alltifrån små till större uppdrag åt många företagskunder i Stockholm. Alla uppdrag utförs med stort engagemang och för dem är ingenting omöjligt.
EM_FP_entreprenad_03

Entreprenadtjänster med bredd i Markaryd

Artikel Med flexibla maskiner och lång erfarenhet kan FP Mark och Entreprenad förse sina kunder med såväl små som stora uppdrag inom mark och entreprenad. – Jag kan utföra det mesta och det finns nog inget inom...
EM_andrea_brandstrom_01

Andréa Brändström

Vinnare av Hela Sverige Bakar 2017.

EM_dennis-teknikmagasinet_04

Butikschef på Teknikmagasinet

Denis Manasiev Vukotic driver Teknikmagasinet mot nya framgångar!

6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

Arkiv