Mat och fest med Örebros bästa läge
Restaurang 4e våningen i Örebro ligger, som namnet avslöjar, på fjärde våningen – i Behrn arena. Här erbjuds lunch, brunch, fina festmöjligheter samt kvällsöppet när arenan är igång, eller vid förfrågningar. Konceptet lockar såväl affärsmän och konferensdeltagare som fotbolls- och hockeylag. ”Alla ska känna sig välkomna här”, säger restaurangchefen Martina Karlsson.
Innan Restaurang 4e våningen intog byggnaden var Behrn arenas norra läktare ett tomt skelett med pelare och tak. Fastighetsägaren vände sig till stadens krögare med en förfrågan om någon ville öppna en restaurangverksamhet i lokalerna intill.
– En restaurang på fjärde våningen var ganska ovanligt och det var bara en som hakade på – min kompanjon Mikael Knutsson. Vi drog igång planer och efter mycket om och men byggdes detta klart, berättar Jonas Karlsson, ägare och en av grundarna.
Trots att restaurangchefen Martina Karlsson har flera olika restauranger på sin meritlista konstaterar hon att Restaurang 4e våningen har den bästa atmosfären hon har arbetat i. Kollegorna och gästerna, från affärsmän och barnfamiljer till festdeltagare och lagsportsälskare, allt detta bidrar till den familjära stämningen.
Maten här är ett kapitel för sig. På Restaurang 4e våningen satsar man på nyckelhålsmärkt, närproducerad och ekologisk mat– något som gästen efterfrågar alltmer. Här möter man också gästernas behov av exempelvis GI, LCHF och vegetariskt.
– Du kan komponera din egen lunch oavsett vilken diet du går på, säger Martina Karlsson, och avslöjar samtidigt att julbordsgästerna kommer att möta ett uppdaterat julbord i år.
Restaurang 4e våningen är en exklusiv restaurang och konferensanläggning, men alla är välkomna – det intygar både Martina Karlsson och Jonas Karlsson. Konferensanläggningen kombinerar en sober miljö med den senaste tekniken och en service med det lilla extra. Här är förutsättningarna för en lyckad konferens den allra bästa.
2015-11-30
Dela artikel