Dela artikel

Med fokus på kvalitet, trygghet och omtanke

Personstöd ägnar sig åt vård, omsorg, personlig assistans samt servicetjänster och vänder sig till både privatpersoner och företag. Bland annat driver de det finskspråkiga äldreboendet Mälarhem/Mälarkoti där all personal är tvåspråkig. Tillsammans kan de olika verksamheterna ge hjälp och stöd under livets alla skeenden under dygnets alla timmar.

Personstöd är ett familjeföretag som funnits sedan 2002. Att vara ett litet företag som ändå har ett brett utbud som många av de större företagen har är en drivkraft. Att alltid arbeta med individen i fokus och inte tappa sin personliga prägel är viktigt.
– Vissa behöver hjälp med snöskottningen under vintern och köper hushållsnära tjänster, andra är beviljade hemtjänst eller personlig assistans och väljer oss som utförare av den tjänsten, berättar marknadsansvariga Ann-Sofie Gunnarsson.
Eftersom behoven ser olika ut skräddarsyr man alltid lösningar efter kunden. I dagsläget har Personstöd ett kundspektrum som spänner från 4–91 år och även ett flertal företag.

Genom tillgången till den handikappsanpassade varmvattenbassängen på Eriksborg och en idrottshall kan Personstöd även erbjuda rehabträning till både kunder, andra företag och föreningar. Företagets egna massörer ger möjlighet att kunna ta del av en stärkande massage, något som också ingår i personalvården.
– Vi satsar mycket på friskvård både för kunder och personal, säger Ann-Sofie.

2013-08-27