312Consulting_4

Personlig redovisningsbyrå på Värmdö

Till redovisningsbyrån 3:12 Consulting AB är alla kategorier av kunder välkomna, oavsett bransch, omsättning eller företagsform. Med sitt personliga engagemang och kärnvärden blir 3:12 en trygg och långsiktig ekonomipartner. – Vi strävar alltid efter att leverera engagemang, kvalitet och tillgänglighet till våra kunder samtidigt som tillit är grunden i den personliga kundrelationen. Oavsett omfattning så avlastar vi kunden i det administrativa arbetet för att de ska kunna frigöra tid till sin kärnverksamhet, säger Isabelle Malmström.

Under 2020 startade Isabelle Malmström 3:12 Consulting med drömmen och visionen om att få skapa och driva ett företag som speglar hennes engagemang och värderingar.

Något som visade sig vara ett lyckat koncept då företaget på mindre än ett år knutit an många nya kunder.

   – Grundstenen för mig är att alla är lika värda. Det genomsyrar mig privat och i förlängningen även mitt företag.


Kunder i hela Stockholm 

Idag har 3:12 kunder utspridda över hela Stockholm men hoppas inom kort att få fler kunder på Värmdö med omnejd, dit de nyligen flyttat sitt kontor.

De erbjuder sina kunder alla tjänster inom redovisning, så som löpande bokföring, lönehantering, bokslut och årsredovisningar.

3:12 har också kunder inom många olika branscher, från caféer och konsulter till sjukvård och E-handel.

   – Jag tycker personligen att det är otroligt kul med ett brett spann av kunder och tror på att man med variation av branscher behåller en nyfikenhet inför arbetet med varje kund.

Genom att Isabelle startade sitt företag strax innan pandemin slog med full kraft fick hon också hjälpa många företag i omställningen, något hon många gånger gjorde ideellt.

   – Det har inneburit ett stort arbete utöver det vanliga att stötta många kunder genom krisen men det gör jag gärna, ju mer jag kan hjälpa till desto större chans att mina kunder kan fortsätta verka även när krisen är över.Personlig byrå

Vissa människor passar verkligen för sin yrkesroll och det märks tydligt att Isabelle har hamnat rätt.

   – Mitt företag är mitt jobb men det är också min hobby som jag brinner för starkt.

Under året som gått har företaget vuxit sig starkt, vilket innebär att vi kommer expandera och anställa.

   – Snart blir vi en 3:12-familj med fler medarbetare men något vi kommer fortsätta hålla hårt på är att vi förblir den personliga byrån som alltid levererar med engagemang och kvalitet.

När Isabelle ska anställa hoppas hon se sökande med samma passion som hon själv känner för yrket och sina kunder.

   – Hos oss passar en person som känner passion och engagemang inför utveckling och relationer. Jag tror man kommer långt med vilja och engagemang.

Hennes mål för det nya året är att växa i både antal kunder och anställda samt att den trenden håller i sig för en långsiktig sund tillväxt.

   – Just nu ligger mitt fokus på att hitta rätt personer för att utveckla verksamheten och sen får framtiden utvisa hur stort 3:12 Consulting kan bli, avslutar Isabelle.

Läs mer...

2021-02-02

Webbplats
EM_Bygg & Akustikservice_01

Bred yrkeskompetens under ett och samma tak

Artikel Bygg & Akustikservice AB har en imponerande mix av anställda inom olika hantverksgrupper som besitter stor yrkeskompetens. Med lång erfarenhet och mycket kunskap erbjuder de sina kunder totalentreprenad...
EM_ABP entreprenad_02

Markentreprenör med sinne för detaljer

Artikel Att anlägga en trädgård, göra en garageuppfart eller allmänt snygga till sin tomt gör inte bara sitt till för trivseln, det höjer många gånger också värdet på en fastighet. – I de flesta fall får man...
  • 3: 12 CONSULTING
  • Tel: 08-502 351 15
  • Fenix väg 16, 134 44, Gustavsberg
EM_dennis-teknikmagasinet_04

Butikschef på Teknikmagasinet

Denis Manasiev Vukotic driver Teknikmagasinet mot nya framgångar!

EM_hege-blaecker_08

Hege Bläcker

Bilfantast, influencer och en av Lidköpings mest framgångsrika företagare.

Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine