Dela artikel

Poppis med gruppträning

Våga prova olika träningspass. Det är tipset som Galaxen Träning & Hälsa i Kristinehamn ger sina medlemmar. Med 30 pass i veckan är det här stället perfekt för alla som gillar alltifrån zumba till yoga och spinning.

I Galaxens lokaler sugs man med i den glädjefulla stämning som råder. Hit kommer man för att kombinera träning och nöje. Huvudfokus ligger på gruppträning och variationen är stor och inkluderar bland annat zumba, spinning, danspass av olika slag, skivstång och bodypump.
   – Vi erbjuder en rad olika pass för olika smaker och tillsammans med mig arbetar ett gäng riktigt duktiga instruktörer. Träningen är en social grej och ett forum för att få prata och skratta innan träningen. Det är lätt att man fastnar på ett särskilt pass, därför vill vi uppmuntra alla våra medlemmar att testa olika träningsformer, säger ägaren Gunilla Karlsson.
  Hon kör spinningpass och funktionell träning, samt zumbapass nästan varje dag. Gunilla är licensierad zumbaintruktör och kör även pass i Bäckhammar, Gullspång och Degerfors.
   – Jag brinner för zumban och älskar allt som har med dans att göra. Den glädje och energi man får är speciell! 
   På Galaxen är man snabb med att fånga upp nya medlemmar. Alla ska känna sig som hemma. Det råder en fin kamratskap i lokalerna och alla åldrar finns representerade enligt Gunilla.

Vid sidan om gymmet driver hon Gunillas Skrivbyrå där hon arbetar med bland annat bouppteckningar och testamenten.
   – Det är en bra kombination att driva både gym och skrivbyrå. Jag jobbar med människor fastän på olika sätt.

2014-01-07