Dela artikel

Prisvärt boende med mervärde

City Hostel ligger i nyrenoverade lokaler centralt på Kungsholmen med närhet till kommunala förbindelser. Här bor gästerna i privata rum för 1–6 personer eller i en större sovsal för 12 personer. Rent, fräscht och tryggt är parollen.

Tiden då vandrarhemskonceptet var något ofräscht och ruggigt är för längesen förbi. Dagens vandrarhem håller en bra standard. På City Hostel, som har 79 bäddar och 21 rum, lägger man stor vikt vid rengöring. Städpersonalen syns inte till bara under morgontimmarna, utan dygnet runt.

Här kan gästerna låsa in sina tillhörigheter och koppla upp sig mot kostnadsfri trådlös internet. Det finns ett bagagerum där man kan lämna in sitt bagage vid in- och utcheckning. De privata rummen finns i flera olika storlekar och har moderna faciliteter som tv, så småningom kommer gästerna även att kunna spela spel på rummen. För större grupper kan vandrarhemmet ordna en gemensam frukost, och för mindre sällskap finns det kylskåp och kokmöjligheter.

Inom promenadavstånd från boendet finner gästerna mysiga caféer, kiosker, restauranger och affärer. Den trevliga personalen på City Hostel ser alltid till att välkomna alla gäster, så att de känner sig som hemma, och tipsar dem gärna om olika sevärdheter.

Om du planerar att bo här under ditt besök i Stockholm bör du se till att boka några veckor i förväg. Populära City Hostel är ofta fullbokad några veckor framöver.
– Många av våra gäster vill snarare satsa sina pengar på att utforska staden än att betala för ett dyrt boende. Hos oss är det fullt möjligt, här bor du både bekvämt och förmånligt, säger City Hostels ägare Fadi Kaib, som gärna hjälper sina gäster med planering och bokning av andra aktiviteter.

2015-05-12