enterprisemagazine.se - vidarofbastad.se - 12-07-2021

Rätt padelrack – en av flera ingredienser för att bli bättre på padel

Har du också upptäckt den underbara sporten padel? Då är du inte ensam. Fler och fler svenskar har börjat med denna fantastiska sport som verkligen exploderat i popularitet under den senaste tiden. Men precis som med alla sporter handlar mycket om att vinna! Vill du ha några tips på hur du kan bli en bättre padelspelare och vinna flera matcher? Här ger vi dig tre tips:

Tips 1 – lär dig grunderna

Det första tipset för att bli bra på padel är att börja med grunderna. Det kan kännas frestande att ge sig ut på padelbanan och försöka slå så hårt som möjligt för att vinna matchen. Men på lång sikt är det mycket bättre att lära sig grunderna i sporten - detta kommer i längden kommer göra dig till en bättre spelare.

Ta därför gärna en eller flera lektioner med någon kunnig, titta på videos online och lär dig de grundläggande delarna och strategierna inom sporten.


Tips 2 – tålamod i spelet

Padel jämförs ofta med schack, och det finns en anledning till det. Den som vinner bollen och väntar på motståndarens misstag är ofta den som vinner. Detta till skillnad från exempelvis tennis där det mer ofta ges en möjlighet att smasha ut bollen. 

Lär dig därför att ha tålamod och bygg upp momentum i bollen och vänta på ett misstag från motståndaren. Undvik själv misstag och ha tålamod - så vinner du fler matcher!


Tips 3 – hitta ett padelrack som passar dig

Ett annat tips för att bli bättre på padel är att ha rätt padelrack. För padelrack är olika och ett rack som passar en annan behöver inte passa just dig. 


Jämför därför olika rack och testa dig fram för att hitta det som passar din spelstil bäst. Försök inte att kopiera någon annans spelstil och för den delen racket – detta är till stor del individuellt. 

Läs mer...

2021-07-12

EM_hagatun revision_01

Kunnig och tillgänglig redovisningskonsult

Artikel Att anlita en redovisningskonsult har många fördelar. Inte nog med att du som företagare får mer tid över till din kärnverksamhet. Du kan också få värdefulla tips och råd som gör ditt företag lönsammare....
EM_kantar advokatbyra°_01

KANTER attraherar den yngre generationens jurister

Artikel Advokatbranschen är konservativ. Ambitionen för byråer att växa så mycket som möjligt, traditionella maktstrukturer och ett hierarkiskt tankesätt skapar arbetsplatser där unga biträdande jurister förväntas...
6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan.

Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

EM_hege-blaecker_08

Hege Bläcker

Bilfantast, influencer och en av Lidköpings mest framgångsrika företagare.

Arkiv