Dela artikel

Rätt produkter ger bra hår

Med rätt produkter och bra färg kommer man långt, det menar Lotta Petz som är ägare till välbesökta Petz Frisör i Hägersten. Till hennes salong kommer både kvinnor och män för att klippa och färga sina hår. Bröllopspaketen är populära och många av stammisarna har hängt med sedan decennier tillbaka.


Den som besöker Petz Frisör på vårkanten kan med stor sannolikhet stöta på en förväntansfull blivande brud och hennes tärnor i lokalen. Bröllopspaketet som innefattar alltifrån sminkning och håruppsättning till bubbel har blivit populärt vid sidan om de traditionella klippningarna. Att se till individen och anpassa frisyren efter personlighet och utseende har blivit Lotta Petz specialitet.
– Jag känner in kunden och måste förstå vad hon eller han vill ha. Samtidigt kan jag ge tips och råd om vad jag tror skulle passa personen i fråga. Det är roligt att en hel del män söker sig hit. Männen är en ofta bortglömd kundgrupp men hos oss får de vägledning, tips om bra produkter och styling. Det brukar uppskattas av flickvännerna!
Flera gånger per år håller Petz Frisör öppet hus, gärna i form av en after work då det bjuds på vin och ges tillfälle att få en personlig konsultation. Vad det viktigaste är gällande god hårvård har Lotta Petz full koll på:
– Välj bra produkter och färga aldrig håret själv! De färger vi använder här är både skonsamma och vårdande, dessutom blandas de till unikt för personen i fråga. Du får helt enkelt vad du betalar för.

2013-06-04