203057 01

Rekryteringsföretag med personligt engagemang

Med stor personlig känsla erbjuder Therese Malk och Maria Mattsson på Proper People rekrytering och konsultförmedling inom fastighetsbranschen. Med deras stora erfarenhet av rekrytering matchar de rätt kandidater med rätt företag samtidigt som de har en stor omtanke om både kandidater och kunder. – Vi är väldigt engagerade i våra kunder och vårt mål är att de ska tycka om att jobba tillsammans med oss och att kandidaterna alltid ska få snabb återkoppling, säger Therese.

För drygt två år sedan startade Therese och Maria rekryterings- och konsultförmedlingsföretaget Proper People i Stockholm, där de har riktat in sig på chefer och specilister inom fastighetsbranschen. De har båda en lång erfarenhet, då de jobbat med rekrytering sedan slutet på 90-talet. Therese och Maria möttes vid flera tillfällen när de jobbade inom branschen innan de beslutade sig för att slå sig samman och starta ett gemensamt företag.


Både Therese och Maria hade erfarenhet av rekrytering inom flera, olika branscher men några år innan de startade Proper People fick de upp ögonen för fastighetsbranschen och tyckte att den var väldigt intressant.


      – Vi har verkligen en passion för fastighetsbranschen och den rymmer verkligen så många delar, säger Therese.


Therese och Maria jobbar själva i företaget, vilket gör att de alltid är väl insatt i alla processer och uppdrag som de jobbar med.


      – Jag och Maria gör allt själva och vi är alltid två i varje uppdrag. Vi jobbar också med ett bra underkonsultnätverk som är ute på uppdrag åt oss men har egna företag, säger Therese.


Att anlita ett rekryteringsföretag har många fördelar, bland annat behöver inte företaget själv lägga ner tid på att hitta rätt kandidat för tjänsten.


      – Företag har ofta mycket eget att tänka på och det kan därför vara bra att anlita ett rekryteringsföretag, som kan lägga ner mer tid och engagemang. Dessutom kan de svårsökta tjänsterna vara lite känsliga om företaget själv rekryterar. Vi blir ett mer neutralt filter och kan på ett snyggare sätt ta kontakt med potentiella kandidater, då det är vi som har gjort bedömningen och inte kunden.


Inom varje uppdrag annonserar alltid Maria och Therese i nischade forum för att hitta rätt kandidater, men också inom sociala medier som Linkedin och Facebook. I och med deras långa erfarenhet av att rekrytera och hitta potentiella kandidater är de också bra på att utforma annonser och hitta rätt kanaler. De kandidater eller konsulter som är intresserade av uppdrag, kan enkelt gå in på deras hemsida och lägga in sina uppgifter, för att vara synliga när passande uppdrag dyker upp. 


I Proper People har de inte bara ett stort engagemang för sina kunder, utan har också en omtanke om kandidaterna.


      – Det har vi satt som en stark prioritering. Vi vill ge återkopplingar till kandidater så snart som möjligt, så de hela tiden känner att vi värnar om dem, säger Maria.


Att anlita en mindre rekryteringsfirma har många fördelar, inte minst när det gäller det personliga bemötandet.


      – Hos ett mindre företag får man större uppmärksamhet. Vi har en lång erfarenhet av rekrytering och ett stort personligt engagemang i kundaffären men också stor kunskap inom fastighetsbranschen, avslutar Maria.


Läs mer...

2020-05-19 12:00

Hemsida
PMByggochPlattsa¨ttning_1

Snygga plattsättningar och badrumsrenoveringar

Artikel Vi försöker uppfylla kundens alla önskningar när det gäller renovering. Att få sätta kök och badrum, altaner och utbyggnader är det bästa med mitt jobb. Orden kommer från Pontus Malmsten, som driver sitt...
Johan_Andrassy

Finansvärldens idrottsstjärnor hittar ni hos Case

Artikel Att ha pengarna på sparkontot idag, ger ingen avkastning i morgon. Att placera pengarna i aktier kan kännas osäkert och för risktagande. Att placera pengarna där emellan, i räntepapper och företagsobligationer,...
  • PROPER PEOPLE
  • Therese 0723-89 99 76, Maria 0703-77 17 21
Peter_webb3

Peter Svenson

Fotograferar världens kändisar

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

__MG_9672

Från förort till finrum

Bröderna Güven driver stans bästa krogar

Arkiv