201054 3201054 201054 4

Renoveringar med goda kundrelationer

Att anlita en hantverkare där man får ett resultat med bra kvalité är viktigt, men även känna att man har en god relation med hantverkaren. VPN Bygg utför både små och stora renoveringstjänster med mjuka värden. – Hos oss får man ett jobb utfört med kvalité för de pengar som man lägger ut på renoveringen och samtidigt en god kontakt med oss under hela processen, säger Valentin som är ägare till företaget.

VPN Bygg utför renoveringsarbeten till privata kunder, som kan bestå av alltifrån mindre renoveringar inom kök och badrum till kompletta husrenoveringar.  De tar även på sig totalentreprenad, där de anlitar underentreprenörer för elarbeten och rördragningar.

Idag jobbar de främst med renoveringar men planerna på att kunna bygga från grund till färdigt hus finns hos honom.


Valentin som i grunden är ingenjör och kommer från Rumänien, arbetade med sina farbröder i Bukarest, där han lärde sig mycket inom el, VVS och renoveringar.


Under 2009 fick hans farbror ett erbjudande om att komma till Stockholm och arbeta för ett svenskt byggföretag men han tackade nej och rekommenderade istället Valentin, som fick jobbet.


Han arbetade med att bygga vindsvåningslägenheter i två år för att sedan gå vidare och arbeta hos andra företag under ytterligare ett par år.


2013 bestämde sig Valentin för att starta eget och anställde både sin bror och farbror. De var då en liten firma men växte gradvis och 2017 startade han VPN Bygg, som idag har tolv heltidsanställda. Under en period hade Valentin tjugo anställda men kände att företaget blev för stort för honom som ensam chef.


      – Det blev för mycket jobb för mig att hålla reda på ekonomi, planera jobb, träffa kunder och så vidare. Jag valde därför att gå ner i personal och istället satsa på att ha den bästa personalen för att leverera så bra jobb som möjligt.


I hans framtidsplaner finns en idé om att starta upp ett helt nytt företag, där de ska ägna sig åt att bygga attefallshus.


      – Vi vill såklart fortsätta med det vi gör nu inom renoveringar men jag ser att det finns en stor efterfrågan på attefallshus, så jag kollar just nu på en lösning för att kunna starta upp ett till företag där vi ska bygga det.


VPN:s kunder kommer mestadels från centrala Stockholm men de gör också jobb åt tidigare kunder som har nya projekt på gång, även om de bor på andra sidan stan. 


Valentin berättar att de har väldigt fina betyg och rekommendationer, som han tror beror på den goda relation och dialog han har med sina kunder.


      – Naturligtvis är kunderna nöjda med det jobb jag och mina anställda utför men jag tror även att vi erbjuder en fin relation, vilket kanske inte alla företag gör.

Läs mer...

2020-01-14 19:30

Hemsida
195015 GVAB2

För klarsynta kunder

Artikel Med lång erfarenhet av ögon, produkter med specialegenskaper och märken som är unika har Patrick skapat en butik som förser mångas behov. – Jag har velat göra det här länge och har inte ångrat mig en...
201079 FP4

Flexibel säkerhetskonstruktion

Artikel Crowbar Security Solutions tillverkar säkerhetslösningen FerraPod, en gallerkonstruktion som möter marknadens krav på fysiskt skalskydd, oavsett om det rör sig om att skydda värdefulla föremål eller verksamheter...
  • VPN Bygg AB
  • 0723 653 600
  • Spånlötsvägen 83, 184 34 Åkersberga
naim 4

Superdesignern Naim Josefi

Skapar magi.

__ProgrammeraMera2016KarinNygards2

Digitalisera skolan

Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

_webb_BI1

Caia cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics. 

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine