Reservdelshuset_04Reservdelshuset_01Reservdelshuset_03

Reservdelsbutik med det lilla extra

Med hög kundservice, en lösningsorienterad inställning och hög flexibilitet förser Reservdelshuset verkstäder med högkvalitativa produkter inom reservdelar och tillbehör.

Reservdelshuset i Hörby, som slog upp sina dörrar för första gången 2014, förser sina kunder med ett stort sortiment av reservdelar och tillbehör. Deras kunder består till största del av bilverkstäder men även andra företag som på något sätt jobbar med fordon.

   – Vi säljer allt som behövs till verkstads- och fordonsbranschen, oavsett märke. Vår specialitet är bilverkstäder men vänder oss till alla verksamheter inom fordon och även privatpersoner, säger Daniel Olsson som är ägare till företaget. 

   Med åren har företaget vuxit och i januari 2020 öppnade de även en filial i Ystad. Trots att de kan förse branschen med ett stort sortiment så jobbar de alltid nära sina kunder. 

   – Vi ser alltid till att lösa alla problem som våra kunder har. Om de efterfrågar något som inte finns hemma så tar vi hem det. Vi är måna om relationen med verkstadsägaren och de vet att vi fixar allt. Har de ett problem ringer de till oss och så löser vi det med support eller delar, förklarar Daniel.
Reservdelshuset är anslutna till BDS och har därmed avtal med många verkstäder i området som är anslutna till samma koncept. Verkstäderna använder sig av ett verkstadsprogram för att se utbud, lagerstatus samt lägga sin order. 

   – Vi har ett tiotal verkstäder som är anslutna till oss men vi har också andra verkstäder som är våra kunder. 

   Även privatpersoner kan använda sig av BDS, då de kan leta upp sin lokala butik eller verkstad på internet, för att köpa reservdelar eller boka tid för service och reparationer.


Reservdelshuset har lagt stort fokus på att bara sälja varor av bra kvalitet, här är allt i originalkvalitet eller bättre. 

   – Det vi säljer ska inte försämra bilens prestanda eller funktion, utan det ska bli minst lika bra som det varit en gång i tiden. 

   Daniel har lång erfarenhet av branschen och både han och hans anställda besitter stor kunskap, något de gärna delar med sig av till sina kunder. 

   – Vi fungerar ofta som rådgivare. Våra kunder förväntar sig att vi fixar de bästa produkterna till rätt pris. 

   Deras upptagningsområde är stort, då de har kunder i stora delar av Skåne. De har också fyra egna varubilar som levererar varor ut till kunderna.


Trots att Reservdelshuset är anslutna till BDS är de en fristående butik, något som har många fördelar. 

   – Vi gör inköp av många leverantörer, vilket gör att vi kan hålla den höga servicegraden. Många kedjor är styrda av att ta sina produkter från deras leverantörer men vi har en större frihet att köpa in produkter av vilka leverantörer vi behöver för att kunna leverera. Vill man fortsätta arbeta inom denna bransch tror jag att man ska ha oss som partner. Vi lyckas alltid lösa problem, samtidigt som vi står på egna, starka ben och jobbar nära våra kunder, avslutar Daniel.

Läs mer...

2020-12-18

Em_adrenaline key_06

De skapar delaktighet och kollektiv intelligens

Artikel Adrenaline Key bidrar till att bygga kollektiv intelligens utifrån organisationens behov och varje medarbetares unika kompetens genom dialog och rätt verktyg. – För att en ledningsgrupp ska lyckas med...
EM_B&K Lots och Transport AB_02

Bemanningsföretag med mycket kunskap

Artikel Med lång erfarenhet av lots och transport förser B&K Lots och Transport AB företag runt om i Sverige med yrkeschaufförer. Med stor noggrannhet matchar de rätt person med rätt uppdrag och har genom åren...
  • RESERVDELSHUSET
  • Tel: 0411-150 00
  • Adress: Bronsgatan 7, 271 39 Ystad
  Holknekt_webb3

  Per Holknekt

  Från brädan till scenen

  _Skincity-pressbild

  Eldsjälen bakom Skincity

  Annica Forsgren Kjellman ligger bakom skönhetsimperiet Skincity – professionell hudvård online.

  EM_dennis-teknikmagasinet_04

  Butikschef på Teknikmagasinet

  Denis Manasiev Vukotic driver Teknikmagasinet mot nya framgångar!

  Arkiv

  © 2021, Enterprise Magazine