enterprisemagazine.se - www.byggstart.se - 14-07-2021

Så får du ett lyxigt badrum

Har du tröttnat på ditt gamla tråkiga badrum och drömmer om en lyxig oas? Det är du verkligen inte ensam om!

Vem vill inte ha ett badrum i elegant stil med mysiga detaljer som lugnar och omfamnar efter en lång och uttröttande arbetsdag?! Men alla behöver vi lite tips för att göra drömmen sann!


Gör en skiss och starta planeringen

Det allra första du bör göra är att göra en skalenlig skiss av badrummet och markera vart el, vatten, avlopp, dörr och eventuellt fönster finns. På så sätt kan du börja skissa badrummet du drömmer om!

Mät även väggarna för att kunna lista ut hur mycket kakel och klinkers som kommer att behövas. Då kan du beräkna i vilken prisklass du bör leta kakel och klinkers i.


Ta in offerter

Egentligen är det här det tråkigaste arbetet när det gäller att renovera badrummet. Men om du vill hitta en seriös firma som kan utföra arbetet till ett överkomligt pris gäller det att vara noga med efterforskningarna.

Nuförtiden är detta däremot inte ett måste. Utan du kan låta proffsen matcha dig med rätt firma på en gång vilket är mycket enklare för dig och din familj.


Material och inredning

När du sedan hittat rätt firma för jobbet, kan du börja planera material och inredning. Nu börja det det roliga med att renovera badrummet! Tänk på att kakel och klinkers är de dyraste materialen att byta ut om du skulle tröttna på det. Välj därför något tidlöst som passar alla stilar.

Inredningen däremot kan du sväva ut lite mer med. Här kan du välja färger och former som sticker ut och passar din personliga stil. Det är ju trots allt du och dina familjemedlemmar som kommer spendera mest tid i badrummet.

Ha även i åtanke att det kan vara snyggt att även investera i nya handdukar och andra detaljer till badrummet. Det kommer att binda ihop temat av en underbar oas!

Läs mer...

2021-07-14

EM_iamgrowth_01

Expandera verksamheten snabbt och effektivt – att tänka på inför företagsköp

Artikel Är du intresserad av att expandera din verksamhet? Att köpa ett befintligt företag är ett effektivt sätt, och dessutom den snabbaste vägen att ta verksamheten till nya höjder.
EM_Natural Health_01

Hälsa på naturlig väg

Artikel Hos Natural Health får människor hjälp att lokalisera problem i kroppen och åtgärda dem. Här utgår man från ett holistiskt synsätt. – Det är viktigt att tänka på helheten och förstå att allt hör ihop....
EM_peter-svensson_05

Fotar världens kändisar

Fotografen och regissören Peter Svenson har en lång meritlista och är ett sant bevis på att om man tror på sig själv och sina drömmar kan man nå hur långt som helst.

EM_georg-wikman_01

Mannen bakom Kan Jang

Georg Wikman är grundaren bakom hälsopreparaten Arctic Root, Kan Jang, Chisan och  nya Adapt-serien.

EM_dennis-teknikmagasinet_04

Butikschef på Teknikmagasinet

Denis Manasiev Vukotic driver Teknikmagasinet mot nya framgångar!

Arkiv