www.enterprisemagazine.se - www.azdesign.se - 24-02-2021

Så ökar du trivseln på kontoret

En plats som ofta glöms bort när man tänker inredning eller design, det är kontor. De flesta kontor är idag rätt så lika varandra. De är kala, opersonliga, trista och bara funktionella så att säga. Kontoret är ju en plats många tillbringar runt 8 timmar per dag på. 


Då är det viktigt att det är en plats att trivas på. Det går att öka trivselfaktorn på många olika sätt. Det är bra att få alla att trivas, eftersom det ökar både kreativiteten och produktiviteten. Ett sätt är att satsa på AZ Design kontorsmöbler. Men det är minst lika viktigt att tänka på de små detaljerna. De där grejerna som gör kontoret lite mer personligt. Det kan vara att ta in växter, till skrivbordet eller ha i fönstren. 


Det är inte heller fel att lägga till färg på olika sätt. Det genom att ha färgglada kontorsmöbler, sätta tyg på skrivbordsavskärmaren, ha fina tavlor eller snygga kuddar i en gemensam soffa. För även de gemensamma ytorna bör man tänka på. 


Välj rätt kontorsmöbler

En mycket viktig faktor för kontoret är givetvis att man har bra kontorsmöbler, som gärna är både funktionella, ergonomiska, bekväma och snygga. Ni kan köpa billiga skrivbord, men satsa helst på modeller som går att höja och sänka. Då är det enklare för alla att få rätt höjd på det så väl som höja upp för att man vill stå upp och arbeta ibland. 


Därtill är det även viktigt att ha bra kontorsstolar, som går att justera. Just ergonomi är överlag viktigt på kontoret. Utöver att ha bra kontorsmöbler är det som sagt bra att även tänka på de gemensamma ytorna ni har, som fikarum eller lunchrum. Även där är det viktigt att trivas, så väl som det måste finnas funktionella möbler att sitta och äta vid. Gärna en soffa eller två, för avslappning!


Läs mer...

2021-02-24

EM-birka-bilelektronik_01

Godkänd Boschverkstad – bra på bilelektronik

Artikel Elektronik som krånglar på bilar är ingen lätt sak att åtgärda och ofta kan det bli väldigt dyrt om man går till en märkesverkstad. Hos Birka Bilelektronik Service i Stockholm kan man lämna in sin bil...
EM_bilfirman-vaexjo_04

Bilfirma i Växjö med stort kundfokus

Artikel Hos Bilfirman i Vaexjo hittar man såväl begagnade personbilar av olika märken som scootrar, motorcyklar och elmopeder. Här råder ett stort kundfokus, då man värnar om långsiktiga kundrelationer.
_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

Peter_webb3

Peter Svenson

Fotograferar världens kändisar

_webb_BI1

Caia cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics.

Arkiv