www.enterprisemagazine.se - www.azdesign.se - 24-02-2021

Så ökar du trivseln på kontoret

En plats som ofta glöms bort när man tänker inredning eller design, det är kontor. De flesta kontor är idag rätt så lika varandra. De är kala, opersonliga, trista och bara funktionella så att säga. Kontoret är ju en plats många tillbringar runt 8 timmar per dag på. 


Då är det viktigt att det är en plats att trivas på. Det går att öka trivselfaktorn på många olika sätt. Det är bra att få alla att trivas, eftersom det ökar både kreativiteten och produktiviteten. Ett sätt är att satsa på AZ Design kontorsmöbler. Men det är minst lika viktigt att tänka på de små detaljerna. De där grejerna som gör kontoret lite mer personligt. Det kan vara att ta in växter, till skrivbordet eller ha i fönstren. 


Det är inte heller fel att lägga till färg på olika sätt. Det genom att ha färgglada kontorsmöbler, sätta tyg på skrivbordsavskärmaren, ha fina tavlor eller snygga kuddar i en gemensam soffa. För även de gemensamma ytorna bör man tänka på. 


Välj rätt kontorsmöbler

En mycket viktig faktor för kontoret är givetvis att man har bra kontorsmöbler, som gärna är både funktionella, ergonomiska, bekväma och snygga. Ni kan köpa billiga skrivbord, men satsa helst på modeller som går att höja och sänka. Då är det enklare för alla att få rätt höjd på det så väl som höja upp för att man vill stå upp och arbeta ibland. 


Därtill är det även viktigt att ha bra kontorsstolar, som går att justera. Just ergonomi är överlag viktigt på kontoret. Utöver att ha bra kontorsmöbler är det som sagt bra att även tänka på de gemensamma ytorna ni har, som fikarum eller lunchrum. Även där är det viktigt att trivas, så väl som det måste finnas funktionella möbler att sitta och äta vid. Gärna en soffa eller två, för avslappning!


Läs mer...

2021-02-24

EM_Mjd Renovera04

Specialister på totalrenoveringar

Artikel Med stor kunskap och med kunden i fokus utför Renovera Byggservice i Uppsala renoveringsuppdrag åt försäkringsbolag och privatpersoner. Här utför de varje uppdrag med stor noggrannhet och kvalitet.
EM_ABP entreprenad_02

Markentreprenör med sinne för detaljer

Artikel Att anlägga en trädgård, göra en garageuppfart eller allmänt snygga till sin tomt gör inte bara sitt till för trivseln, det höjer många gånger också värdet på en fastighet. – I de flesta fall får man...
EM_dennis-teknikmagasinet_04

Butikschef på Teknikmagasinet

Denis Manasiev Vukotic driver Teknikmagasinet mot nya framgångar!

EM_andrea_brandstrom_01

Andréa Brändström

Vinnare av Hela Sverige Bakar 2017.

EM_marcus-aujalay_02

Markus Aujalay

Sveriges tuffaste matjury är epitetet på juryn i Sveriges Mästerkock. Markus Aujalay är domaren som ger mästerkockarna mardrömmar.

Arkiv